Kábítószert, potencianövelőt és lőszert foglalt le a rendőrség

Propeller
-
  19.11.15 07:04 Baleset-bűnügy

A Nemzeti Nyomozó Iroda két férfi ellen folytat eljárást kábítószer-kereskedelem, illetve lőszerrel visszaélés miatt. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) miskolci osztálya 2019. november 8-án Kazincbarcikán fogott el egy 32 éves helyi lakost, aki a nyomozás adatai szerint kábítószerrel kereskedett. A férfi lakásán 10 gramm…

7 kapcsolódó hír

Lőszerekkel kereskedhetett, a terrorelhárítók mentek

RTL Klub
-
  19.11.15 18:03 Baleset-bűnügy

Terrorelhárítók mentek egy miskolci férfiért, aki a gyanú szerint lőszerekkel kereskedett. Azután fogták el, hogy a rendőrök a napokban őrizetbe vettek egy kazincbarcikai férfit, őt kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják. Amikor átkutatták a lakását, nemcsak drogot, hanem hamisított potencianövelőket, doppingszereket és rengeteg éles lőszert is tal

Kábítószert, lőszert és hamisított potencianövelőt találtak egy miskolci férfinál

Boon
-
  19.11.15 08:26 Baleset-bűnügy

Kábítószert, éles lőszert és hamisított potencianövelőt találtak a nyomozók egy 32 éves miskolci férfinál, társánál pedig lőszereket. A bíróság elrendelte mindkét gyanúsított letartóztatását – közölte a rendőrség pénteken honlapján.

Kábítószert, lőszert és hamisított potencianövelőt találtak egy miskolci férfinál

Közszolgálat
-
  19.11.15 08:55 Baleset-bűnügy

A Nemzeti Nyomozó Iroda két férfi ellen folytat eljárást kábítószer-kereskedelem, illetve lőszerrel visszaélés miatt.  A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda ...

A hatóságok több mint 160 kamiont ellenőriztek közösen

Hírpress
-
  19.11.14 14:25 Baleset-bűnügy

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály a társhatóságokkal közösen rendszeresen szervez ellenőrzéseket a magyarországi útszakaszokon.

Kábítószer, hamis potencianövelők, lőszerek

Privát Kopó
-
  19.11.15 08:00 Baleset-bűnügy

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) miskolci osztálya 2019. november 8-án, Kazincbarcikán fogott el egy 32 éves helyi lakost, aki a nyomozás adatai szerint kábítószerrel kereskedett.

Nemzetközi kamionos embercsempész-hálózatot göngyölítettek fel

ObjektívHír
-
  19.11.14 18:57 Baleset-bűnügy

A közös nyomozócsoportnak az NNI munkatársai is tagjai voltak – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Kábítószer-kereskedőket fogtak a nyomozók (videóval)

Vásárhely24
-
  19.11.15 12:56 Baleset-bűnügy

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) két férfi ellen folytat eljárást kábítószer-kereskedelem, illetve lőszerrel visszaélés miatt.