Emmi: Nem kell bezárni a Waldorf iskolákat

Magyar Nemzet
-
  19.11.15 18:24 Belföld

A módosítás hatályon kívül helyezi a nyáron sérelmesnek jelzett pontokat, nem lesz szükség a kerettantervek átdolgozására, és nagyobb mozgásteret kap az egyéni pedagógiai megoldások engedélyezése terén a minisztérium.

10 kapcsolódó hír

Bezárathatják a Waldorf-iskolákat egy új törvényjavaslat alapján

Szeretlek Magyarország
-
  19.11.15 14:06 Belföld

Palkovics László innovációs miniszter módosítócsomagja szerint csak úgy lehetne eltérni az állami előírásoktól, ha minden iskola külön-külön egyéni engedélyt kér. És akkor is csak kicsit.

Az Emmi szerint nem kell bezárni a Waldorf iskolákat

HVG
-
  19.11.15 17:47 Kultúra

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megszólalt az alternatív tantervek alapján tartott oktatást is szabályozó törvényjavaslattal kapcsolatban. Szerintük nem szűnnek meg a Waldorf-iskolák, épp ellenkezőleg, még nagyobb mozgásteret is kapnak.

Együttműködési megállapodást írt alá a MÁV-REC Kft. kínai partnerével

GazdaságPortál
-
  19.11.14 20:20 Gazdaság

Vasúti logisztikai együttműködési megállapodást írt alá a MÁV-REC Kft. valamint a kínai Central European Trade and Logistics Cooperation Zone november 12-én Kínában, Magyarország pekingi nagykövetségén Palkovics László innovációs és technológiai miniszter jelenlétében – közölte a MÁV-REC vasúti üzemi szolgáltatást nyújtó társaság…

Összekötik Záhonyt Belső-Kínával

autopro
-
  19.11.15 10:08 Cégvilág

Vasúti logisztikai együttműködési megállapodást írt alá a MÁV-REC Kft. valamint a kínai Central European Trade and Logistics Cooperation Zone, Magyarország pekingi nagykövetségén Palkovics László innovációs és technológiai miniszter jelenlétében.

Vasúti logisztikai együttműködési megállapodást írt alá a MÁV-REC Kft. kínai partnerével

ProfitLine
-
  19.11.15 01:00 Külföld

Vasúti logisztikai együttműködési megállapodást írt alá a MÁV-REC Kft. valamint a kínai Central European Trade and Logistics Cooperation Zone november 12-én Kínában, Magyarország pekingi nagykövetségén Palkovics László innovációs és technológiai miniszter jelenlétében - közölte a MÁV-REC vasúti üzemi szolgáltatást nyújtó társaság…

Megállapodást kötött a MÁV-START és a Kecskeméti Közlekedési Központ a helyi tömegközlekedés összehangolása érd…

Hiros
-
  19.11.15 13:57 Megyei

Szerződést írt alá pénteken délelőtt a városházán a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. valamint a MÁV-START Zrt. a helyi közösségi közlekedés összehangolása érdekében. Az aláírt megállapodás eredményeként 2020 decemberétől egységes bérletek jelenhetnek meg, összehangolják a járatok közlekedését, és az informatikai rendszereket is…

Búcsút mondhatunk az alternatív oktatásnak?

Magyar Hang
-
  19.11.15 15:13 Belföld

Palkovics László, innovációs miniszter úgy döntött, elég volt Waldorf iskolákból. Frissítés: az EMMI szerint nem erről van szó.

Együttműködési megállapodást kötött a MÁV-START és a Kecskeméti Közlekedési Központ

Baon
-
  19.11.15 13:19 Belföld

Pénteken a MÁV-START együttműködési megállapodást kötött a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft.-vel, melynek célja – a kormányzati, önkormányzati és szolgáltatói célkitűzéseknek megfelelően – a Kecskemétet érintő közösségi közlekedés összehangolása.

30 éve város Mórahalom, gálaműsorral ünnepelnek

SzegedMa
-
  19.11.15 09:43 Megyei

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter mond köszöntőt.

Fontos megállapodás aláírásán van túl a MÁV

VG
-
  19.11.14 16:39 Gazdaság

Együttműködési megállapodást írt alá a MÁV-REC Kft. kínai partnerével.