Börtönbe kerülhet a veszprémi halálos verekedés vádlottja

HVG
-
  19.11.14 09:23 Baleset-bűnügy

Az ügyészség halált okozó testi sértés miatt emelt vádat azzal a 32 éves férfival szemben, aki áprilisban egy veszprémi sörözőben úgy megütötte a vele kötekedő, ittas férfit, hogy az elesett, a padlóba ütötte a fejét, és olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy meghalt.

4 kapcsolódó hír

Kiskorú lányoknak mutogatta magát videóhívásokban a visszaeső bűnöző

ATV
-
  19.11.14 18:38 Baleset-bűnügy

Vádat emelt a Pécsi Ügyészség a Baranya megyei férfi ellen, aki fiatal lányoknak mutogatta magát meztelenül videó-üzenetekben. Nem ez volt az első ilyen ügye: legutóbb két év börtönt kapott hasonló bűncselekmények miatt. A 31 éves férfi kamuprofilokat készített egy közösségi oldalon és ott próbált fiatal lányokkal, főként kiskorúakkal ismerkedni. M

Garázda nők a keszthelyi CBA-ban

Letenye Média
-
  19.11.14 12:58 Baleset-bűnügy

Az ügyben a Zalaegerszegi Járási Ügyészség  garázdaság és testi sértés vétsége miatt emelt vádat.

Közel négyszázszor hívta fel vágyai tárgyát egy medgyesegyházi férfi

Beol
-
  19.11.15 07:13 Baleset-bűnügy

A Battonyai Járási Ügyészség zaklatás vétsége és személyi szabadság megsértésének bűntette miatt felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását kezdeményezte a Battonyai Járásbíróság előtt egy 49 éves büntetett előéletű medgyesegyházi férfival szemben.

Ököllel ütötte a kiskorú lányt

Hiros
-
  19.11.14 09:15 Baleset-bűnügy

Vádat emeltek egy 18 éves fiatal férfivel szemben, aki több lopás elkövetése után idén július 15-én Kiskunhalason a nyílt utcán ököllel bántalmazott és kirabolt egy kiskorú lányt.  Az ügyészség börtönbüntetés kiszabását indítványozta vele szemben.