Kézilabda minden szinten, folytatódik a tenisz-vb

Infostart
-
  19.11.13 08:37 Sport

Futballmentes a szerdai tévés sportkínálat, de a sznúker-, a jégkorong- és a lóversenyrajongók emiatt nem fognak szomorkodni.

3 kapcsolódó hír

Pontokba kerül a védelem

Feol
-
  19.11.12 22:40 Sport

Sokáig úgy nézett ki, meg tudják nyerni a zöld-fehér Ferencváros elleni hazai találkozót a Dunaújvárosi Acélbikák a jégkorong Erste Liga keddi játéknapján – végül az újfent csődöt mondó védelmük miatt kaptak ki hosszabbításban.

Szerdai sportműsor: főszerepben a kézilabda; folytatódik az Atp-vb

NSO
-
  19.11.12 22:25 Foci

Szerdán a kézilabdáé a főszerep: a férfi NB I-ben és a női NB I-ben egy, a férfi Bajnokok Ligájában három mérkőzést rendeznek. A jégkorong kedvelői 18.40-től a Schiller Vasas HC–Dunaújvárosi Acélbikák találkozót élvezhetik. A férfi kosár Európa-kupában pályán az Egis Körmend. Délután és este folytatódik a londoni ATP-világbajnokság.

Szerdai sportműsor (11.13.)

NSO
-
  19.11.12 04:23 Foci

Szerdán a kézilabdáé a főszerep: A férfi NB I-ben egy, a női NB I-ben kettő, a férfi Bajnokok Ligájában pedig három mérkőzést rendeznek. A jégkorong kedvelői 18.40-től a Schiller Vasas HC–Dunaújvárosi Acélbikák találkozót élvezhetik. A férfi kosár Európa Kupában pályán az Egis Körmend. Délután és este folytatódik a londoni…