Forgalmi akadály a Kacsóh Pongrác úti felüljárón!

Ittlakunk
-
  19.11.12 07:41 Budapest 14. ker

Egy meghibásodott jármű okoz forgalmi akadályt a Kacsóh Pongrác úti felüljárón a Hermina út előtt - írja a BKK.A Városliget felé egy sáv járható!

3 kapcsolódó hír

Karambol történt Rákospalotán

Hírpress
-
  19.11.12 19:10 Baleset-bűnügy

A Szentmihályi úton okoz forgalmi akadályt a baleset. Összeütközött két személygépkocsi Budapest XV. kerületében, a Szentmihályi úton, az M3-as autópálya felüljárójánál. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez. Az egység áramtalanította a járműveket. A helyszínen vannak e mentők is. Az érintett…

Karambol a 8-as főúton Veszprémnél

Félpályán halad a forgalom. Egy papírárut szállító kamion és egy személyautó ütközött össze a 8-as főút Veszprémet elkerülő szakaszán, az 51-es kilométernél. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították az autót. A helyszínre mentők is érkeztek. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Hídnak hajtott egy autó Miszla térségében

A tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. Megcsúszott az úton és hídnak ütközött egy személyautó Miszla térségében, Alsóbikád hegyen, az Udvari felé vezető úton. A járműben négyen utaztak. A balesethez a szekszárdi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek áramtalanították a gépkocsit. A helyszínen vannak a mentők is.