Bravúrra lesz szükség

Feol
-
  19.11.11 21:36 Sport

Nehéz feladat hárul Miroslav Ihnacak gárdájára, hiszen a tabella második helyén álló Ferencvárost fogadják majd a Dunaújvárosi Acélbikák a jégkorong Erste Liga keddi játéknapján.

4 kapcsolódó hír

Erste Liga: a Ferencváros hosszabbításban győzött a Dab ellen

NSO
-
  19.11.12 20:33 Sport

A jégkorong Erste Liga kedd esti játéknapjának mérkőzésein a címvédő Ferencváros nagy nehézségek árán, csak hosszabbítás után tudott győzni a Dunaújvárosi Acélbikák otthonában. A Hokiklub Budapest fontos győzelmet aratott közvetlen riválisa, a Fehérvári Titánok ellen, míg az Újpest nagy csatában nyert a Debreceni EAC ellen.

A rendes játékidő nem hozott döntést a rangadón

Duol
-
  19.11.12 21:41 Sport

A válogatott lengyelországi szereplése miatt a múlt héten szünet volt a jégkorongozók Erste Ligájában. A DAB tegnap este játszott újra, vendége a címvédő Ferencváros volt.

Győzelmet szenvedett az FK Csíkszereda

Székelyhon
-
  19.11.13 16:15 Sport

Nagyon fontos mérkőzésen nyert az FK Csíkszereda a labdarúgó 2. Ligában. Valentin Suciu legénysége szerdán délután hazai pályán végig kiélezett harcban múlta felül a szintén kiesés ellen küzdő ellenlábasát.

Hosszabbításban nyert a Fradi!

Dunaújváros
-
  19.11.12 20:53 Megyei

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata rendkívül kiélezett mérkőzésen, a ráadásban szenvedett vereséget a Ferencváros elleni Erste Liga mérkőzésen.