Vadcicák szabadlábon

Életforma
-
  19.11.12 18:00 Életmód

Ismét megmentett állatokat engedtek szabadon a Fővárosi Állat- és Növénykert munkatársai. Ezúttal Balatonfenyves környékén adták vissza szabadságukat a nyáron elárvult igazán vad cicusoknak.

7 kapcsolódó hír

Szabadon engedtek két megmentett vadmacskát

Agrotrend
-
  19.11.13 11:09 Gazdaság

Két mentett vadmacskát engednek vissza a szabadba a Fővárosi Állat- és Növénykert munkatársai, valamint helyi természetvédelmi szakemberek Balatonfenyves közelében.

Balatonfenyves: vadmacskákat engednek vissza a szabadba

Alternatív Energia
-
  19.11.12 18:58 Állatvilág

Két mentett vadmacskát engednek vissza a szabadba a Fővárosi Állat- és Növénykert munkatársai, valamint helyi természetvédelmi szakemberek kedden Balatonfenyves közelében.

Két vadmacskát engedtek szabadon a Balatonon

Librarius
-
  19.11.13 17:59 Tudomány

Két mentett vadmacskát engednek vissza a szabadba a Fővárosi Állat- és Növénykert munkatársai, valamint helyi természetvédelmi szakemberek kedden Balatonfenyves közelében. Az idei születésű, körülbelül féléves állatokat a nyáron találták Keszthely közelében. Anyjuk egy hálóba akadva elpusztult, három elárvult kölykét azonban sikerült…

Vadmacskákat engedtek szabadon Balatonfenyvesnél

hirado.hu
-
  19.11.12 18:13 Belföld

Az állatokra nyár elején találtak rá Keszthelynél.

Cukiság! Vadmacskák találtak új otthonra Balatonfenyvesnél – Videóval!

LikeBalaton
-
  19.11.12 18:06 Megyei

A Nagyberek legmélyén engedték szabadon azt a két kis vadmacskát, amelyek eddig a Fővárosi Állat- és Növénykertben nevelkedtek. Anyjuk májusban elpusztult, de a kölyköket Keszthely környékén szerencsére megtalálták. A helyszínre szállítás után a féléves vadmacskák először nem is mertek kijönni a ketrecükből.

Visszatértek a természetbe a vadmacska kölykök

Sonline
-
  19.11.12 17:30 Belföld

Az őshonos állatokat a Fővárosi Állat- és Növénykert szakemberei nevelték fel, mert anyjuk elpusztult.

Elárvult vadmacskák ismét szabadon

Városi Kurír
-
  19.11.12 14:25 Állatvilág

Két mentett vadmacskát engedtek vissza a szabadba a Fővárosi Állat- és Növénykert munkatársai, valamint helyi természetvédelmi szakemberek kedden Balatonfenyves közelében. Az anyjuk elpusztult Az idei születésű, körülbelül féléves állatokat a nyáron találták Keszthely közelében. Anyjuk egy hálóba akadva elpusztult, három elárvult kölykét…