Áder: a klímacélok eléréséhez szükség van az atomenergiára

GazdaságPortál
-
  19.11.12 14:18 Belföld

Ha el akarjuk kerülni a klímakatasztrófát, akkor vissza kell szorítani a fosszilis erőművek működését, az atomenergiáról pedig nem mondhatunk le – mondta Áder János köztársasági elnök kedden, Pakson általános és középiskolásoknak tartott interaktív előadásán. Az államfő “Klímaváltozás, vízválság, egészség. Merre tart a világ? Mit…

9 kapcsolódó hír

Áder Pakson: szükség van az atomenergiára

Az Üzlet
-
  19.11.12 14:05 Gazdaság

Ha el akarjuk kerülni a klímakatasztrófát, akkor vissza kell szorítani a fosszilis erőművek működését, az atomenergiáról pedig nem mondhatunk le - mondta Áder János köztársasági elnök Pakson.

Emelkedik a vízszint, veszélybe került az emberiség

Agrotrend
-
  19.11.13 12:35 Gazdaság

A paksi Energetikai Szakgimnáziumban tartott előadást Áder János köztársasági elnök. A téma a klímaváltozás volt.

Áder János: a klímacélok eléréséhez szükség van az atomenergiára

TelePaks
-
  19.11.12 18:13 Gazdaság

- Ha el akarjuk kerülni a klímakatasztrófát, akkor vissza kell szorítani a fosszilis erőművek működését, az atomenergiáról pedig nem mondhatunk le - mondta Áder János köztársasági elnök ma (11.12.) Pakson. Magyarország köztársasági elnöke általános és középiskolásoknak tartott interaktív előadást az Energetikai Szakgimnázium és…

Pakson járt a köztársasági elnök

TelePaks
-
  19.11.12 16:57 Belföld

Ha el akarjuk kerülni a klímakatasztrófát, akkor vissza kell szorítani a fosszilis erőművek működését, az atomenergiáról pedig nem mondhatunk le – mondta Áder János. A köztársasági elnök Klímaváltozás és vízválság, Merre tart a világ? Mit tegyünk címmel tartott előadást Pakson az Energetikai Szakgimnáziumban.

Nem mondhatunk le az atomenergiáról a klímaváltozás csökkentése érdekében

VG
-
  19.11.12 15:15 Gazdaság

Áder János köztársasági elnök paksi előadásában többek között kiemelte az energiaigényes iparágak technológiaváltásának szükségességét.  

A vizek állapota árulkodik a leginkább a klímaváltozás súlyos következményeiről

Élő bolygónk
-
  19.11.12 06:44 Életmód

A klímaváltozás kedvezőtlen hatásainak legalább 80 százalékát a vizek állapotán keresztül érzi meg az emberiség – hangsúlyozta Áder János köztársasági elnök a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület Korunk kihívásai című konferenciasorozatának rendezvényén.

Áder János: a klímacélok eléréséhez szükség van az atomenergiára

Élő bolygónk
-
  19.11.13 14:09 Életmód

Ha el akarjuk kerülni a klímakatasztrófát, akkor vissza kell szorítani a fosszilis erőművek működését, az atomenergiáról pedig nem mondhatunk le – mondta Áder János köztársasági elnök helyi diákoknak tartott interaktív előadásán Pakson.

A vízszint-emelkedés kétszázmillió ember lakhelyét veszélyezteti

Teol
-
  19.11.12 20:00 Megyei

A paksi Energetikai Szakgimnáziumban tartott ma előadást Áder János köztársasági elnök. A téma a klímaváltozás volt.

Áder: a klímacélok eléréséhez szükség van az atomenergiára

Gondola
-
  19.11.12 14:10 Belföld

Áder János államfő "Klímaváltozás, vízválság, egészség. Merre tart a világ? Mit tegyünk?" című, paksi diákoknak szóló előadásában hangsúlyozta: ha azt akarjuk, hogy az életszínvonal ne változzon, akkor stabilan, kiszámíthatóan, ingadozás nélkül rendelkezésre álló energiára van szükség.