Gyöngyösi Márton szerint az önkormányzati választással révbe ért a Jobbik néppártosodása

444
-
  19.11.11 17:46 Választás

A párt elnökhelyettese szerint nem tenne jót Magyarország renoméjának, Várhelyi Olivér is elhasalna a bizottsági meghallgatáson.

5 kapcsolódó hír

Gyöngyösi Márton: révbe ért a Jobbik néppártosodása

ATV
-
  19.11.11 17:22 Választás

Az októberi önkormányzati választások konklúziója, hogy a Jobbik néppártosodása révbe ért és elfogadottá vált, valamint az, hogy a párt az ellenzék egy nagyon fontos, megkerülhetetlen ereje - mondta el Gyöngyösi Márton, a Jobbik európai parlamenti (EP) képviselője, elnökhelyettese hétfőn, budapesti háttérbeszélgetésen.

Gyöngyösi Márton: a Jobbik az ellenzék fontos, megkerülhetetlen ereje lett

Propeller
-
  19.11.11 17:16 Választás

Az októberi önkormányzati választások konklúziója, hogy a Jobbik néppártosodása révbe ért és elfogadottá vált, valamint az, hogy a párt az ellenzék egy nagyon fontos, megkerülhetetlen ereje – mondta el Gyöngyösi Márton, a Jobbik európai parlamenti képviselője, elnökhelyettese hétfőn, budapesti háttérbeszélgetésen. Fotó:…

Gyöngyösi „benavigálná” a Jobbikot a Néppártba, amint kirúgják a Fideszt

Azonnali
-
  19.11.11 18:06 Vélemény

Míg a Jobbik néppártosodása révbe ért, a Fidesz nem maradhat örökké az Európai Néppárt tagja úgy, hogy közben fel van függesztve – fogalmazott a Jobbik EP-képviselője egy újságírói háttérbeszélgetésen. De mit gondol Gyöngyösi Márton az RMDSZ-ről, Jakab Péter narancsos buktás akciójáról, Magyarország európai elszigeteltségéről és Várhelyi…

Gyöngyösi: Révbe ért a Jobbik néppártosodása

hirado.hu
-
  19.11.11 17:17 Belföld

A jobbikos EP-képviselő szerint pártja egy demokratikus erő, és az ellenzéki összefogásnak az egyik megkerülhetetlen szereplője.