Végre megtörtént: ezek a lakások lettek olcsóbbak ma Magyarországon

Pénzcentrum
-
  19.11.09 17:33 Gazdaság

Idén a második negyedévben megállt a használt lakások árának emelkedése, miközben az új lakások ára országszerte nőtt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Az idei első negyedév az előző negyedévhez mért kiugró...

3 kapcsolódó hír

Így emelkedtek a fogyasztói árak októberben

ProfitLine
-
  19.11.10 08:00 Gazdaság

A fogyasztói árak átlagosan 2,9 százalékkal voltak magasabbak októberben az egy évvel korábbiaknál, szeptemberhez viszonyítva 0,6 százalékkal emelkedtek - jelentette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.

Trendforduló az ingatlanpiacon

Infostart
-
  19.11.10 10:11 Gazdaság

Folytatódott az elmúlt hónapok tendenciája: egyre látványosabbá válik a vidéki városok és kistelepülések dominanciája az ingatlanpiacon. A Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb elemzéséből kiderült, hogy míg pár éve a teljes forgalom harmadát a főváros adta, mostanra ez 20 százalék alá esett vissza.

Egyre több magyar gyűjti így a szemetet: csúcson az újrahasznosítás

HelloVidék
-
  19.11.09 12:29 Otthon

Nőtt az elkülönítetten gyűjtött települési hulladék aránya tavaly, és az elszállított szemét csaknem negyede hasznosult újra - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) összefoglaló kiadványából, amely a települések infrastrukturális ellátottságának 2018-as állapotát mutatja be.