Schumacher még mindig több tekintetben veri Hamiltont

Formula
-
  19.11.09 09:40 Forma1

Érdekes összehasonlítani a két zseniális pilóta eredményeit hatodik világbajnoki címük megszerzésének idején. Némileg furcsa, de rengeteg statisztikai adat Michael Schumacher mellett szól.

4 kapcsolódó hír

Ralf Schumacher: Hamilton megdöntheti a bátyám rekordjait

M4 Sport
-
  19.11.08 11:25 Forma1

Michael Schumacher öccse, Ralf is reálisnak tartja, hogy Lewis Hamilton megdöntse a hétszeres F1-es világbajnok rekordjait.

Vajon C. Ronaldo és Messi jobbak, mint Pelé vagy Maradona?

Motorsport
-
  19.11.08 19:55 Forma1

Lewis Hamilton egyre közelebb kerül ahhoz, hogy megdöntse Michael Schumacher rekordját, hiszen már hat világbajnoki címe van, míg a német legenda hét ilyen trófeával a neve mellett vonult vissza. Hamilton még mindig aktív, és a tervei szerint 2020 után is a sportban marad, ami nagyon jó lehetőséget jelenthet számára ahhoz, hogy ne csak…

Ralf Schumacher: “Hamilton megdöntheti Michael rekordjait”

Rajtrács
-
  19.11.08 14:16 Forma1

Lewis Hamilton Austinban megszerezte hatodik világbajnoki címét és már csak egy címre van a legendás Michael Schumacher csúcsától. Néhány évvel ezelőtt mindenki úgy gondolta, hogy a hét világbajnoki cím elérhetetlen és lehetetlen küldetés bárki számára. A német mítosz testvére, Ralf Schumacher , a volt Williams vagy Toyota pilóta, nem…

Schumacher: Hamilton meg fogja dönteni a bátyám rekordjait

Formula
-
  19.11.08 09:33 Forma1

Ralf Schumacher számára egyértelmű, hogy Lewis Hamilton rövidesen megdönti Michael Schumacher csúcsait, ehhez pedig ugyan kellett a kiváló autó, de a kiemelkedően jó pilóta is.