Nagy kő eshet le sokak szívéről: kiderült, nem szűnnek meg ezek az autómárkák

Pénzcentrum
-
  19.11.08 14:45 Gazdaság

A tervezett egyesülést követően is megtartaná összes autómárkáját a PSA Group és a Fiat Chrysler Automobiles (FCA) járműipari konszern - jelentette ki Carlos Tavares, a PSA vezérigazgatója, az összevont csoport vezérigazgatói posztjának...

5 kapcsolódó hír

Az egyesülés után is megtartaná összes autómárkáját a PSA és a Fiat

Privátbankár
-
  19.11.08 14:57 Gazdaság

A tervezett egyesülést követően is megtartaná összes autómárkáját a PSA Group és a Fiat Chrysler Automobiles (FCA) járműipari konszern - jelentette ki Carlos Tavares.

Megtartaná összes márkáját az egyesülés után is a PSA és a Fiat

MFor
-
  19.11.08 14:44 Gazdaság

A tervezett egyesülést követően is megtartaná összes autómárkáját a PSA Group és a Fiat Chrysler Automobiles (FCA) járműipari konszern - jelentette ki Carlos Tavares, a PSA vezérigazgatója, az összevont csoport vezérigazgatói posztjának várományosa egy tévéinterjúban pénteken.

Az összes márka túléli a Fiat-Peugeot egyesülést

Vezess
-
  19.11.08 15:11 Autó-motor

A tervezett egyesülést követően is megtartaná összes autómárkáját a PSA és a Fiat Chrysler járműipari konszern – jelentette ki Carlos Tavares, a PSA vezérigazgatója.

Mindenki nyugodjon meg, megmarad a Fiat és a Peugeot

Portfolio
-
  19.11.08 14:50 Gazdaság

A tervezett egyesülést követően is megtartaná összes autómárkáját a PSA Group és a Fiat Chrysler Automobiles (FCA) - jelentette ki Carlos Tavares, a PSA vezérigazgatója, az összevont csoport vezérigazgatói posztjának várományosa egy tévéinterjúban pénteken.

PSA: nem számolnak fel egy autómárkát sem

TőzsdeFórum
-
  19.11.08 17:00 Cégvilág

Az egyesülés után is megtartaná összes autómárkáját a PSA és az FCA.