Már az időpontkéréshez is időpont kell sok szakrendelőben Budapesten

A minisztérium szerint jövőre elkészül egy nyilvántartási rendszer, amivel csökkenhetnek a várólisták. Most azonban elég kétségbeejtő a helyzet,

9 kapcsolódó hír

Van olyan budapesti szakrendelő, ahol már időpontot sem adnak ultrahangra vagy időpontkéréshez kell várni az orvosh…

168 Óra Online
-
  19.11.09 07:20 Belföld

Már csak jövőre adnak ultrahang időpontot sok budapesti szakrendelőben, derült ki az RTL Klub Híradójából. Ráadásul több helyen először nem is vizsgálati időpontot adnak, hanem csak azt mondják meg, mikor lehet majd ilyet kérni. Így például a XV. kerületben csak november 18-a után lehet majd vizsgálatról egyeztetni, és akkor is csak januári…

Durvulnak a várólisták a szakrendelőkben

NLC
-
  19.11.09 16:16 Egészség

Van, ahol időpontot sem tudnak adni, és várólistára veszik fel a betegeket. Mindezt azzal indokolják a szakrendelőkben, hogy nagyon kevés az orvos.

Már az időpontkéréshez is időpontot kell kérni

24.hu
-
  19.11.08 20:47 Belföld

A minisztérium szerint jövőre elkészül egy nyilvántartási rendszer, amivel csökkenhetnek a várólisták a szakrendelőkben.

Már az időpontkéréshez is időpontot kell kérni fővárosi szakrendelőkben

Portfolio
-
  19.11.08 22:12 Gazdaság

Több budapesti szakrendelőnél is próbált ultrahang időpontot foglalni az RTL Klub riportere, a legtöbbnél idénre már nem tudtak időpontot adni.

Abszurd helyzetek a magyar szakrendelőkben

Napi
-
  19.11.09 10:06 Belföld

Nagyon sokat kell várniuk a betegeknek a budapesti szakrendelőkben, egészen abszurd helyzetek is előfordulnak - hangzott el az RTL Klub hiradójában.

Már az időpontkéréshez is időpont kell sok budapesti szakrendelőben

Klubrádió
-
  19.11.09 10:37 Vélemény

Már csak jövőre adnak ultrahang időpontot sok budapesti szakrendelőben, ráadásul több helyen először nem is vizsgálati időpontot adnak, hanem csak azt határozzák meg, mikortól lehet egyáltalán időpontot kérni - számolt be az RTL Klub Híradója.

Már az időpontkéréshez is időpont kell

RTL Klub
-
  19.11.08 18:27 Bulvár

Már csak jövőre adnak ultrahang időpontot sok budapesti szakrendelőben. Ráadásul több helyen először nem is vizsgálati időpontot adnak, hanem egy olyan időpontot, amikor lehet időpontot kérni a vizsgálatra. Van, ahol pedig először várólistára veszik a betegeket. Az Emberi Erőforrások Minisztériumánál azt írták, jövőre elkészül egy nyilvántartási re

Orvoshiány: már az időpontkéréshez is időpont kell

Népszava
-
  19.11.08 20:56 Belföld

Sok budapesti szakrendelőben már januári ultrahang-vizsgálatra is csak november második felében lehet időpontot foglalni.