Ennek az autónak almából készül az ülése

Vezess
-
  19.11.07 17:55 Autó-motor

Újabb taggal bővül a Volkswagen elektromos tanulmányautó-családja. Az ID. Space Vizzion szériaverziója, egy felső kategóriás kombi 2021 végétől Európában is kapható lesz – reméljük, megörökli a tanulmány speciális, újrahasznosított kárpitanyagát.

3 kapcsolódó hír

Hamarosan érkezik az új elektromos VW SUV előfutára, az ID. SPACE VIZZION

Autó Pult
-
  19.11.08 12:42 Autó-motor

A Volkswagen 2019. november 19-én a Los Angeles-i Autószalon előestéjén tartja az ID. SPACE VIZZION világpremierjét, amely az ID paletta bővítéseként teljesen elektromos SUV modellként áll rajthoz. Egyelőre csak egy ízelítő képet kaptunk a modellhez, de már ebből is láthatjuk, hogy az újdonság követi az ID család tervezési DNS-ét.

Új elektromos családtag: az ID. SPACE VIZZION a Los Angeles-i Autószalonon mutatkozik be

Formula
-
  19.11.09 08:42 Autó-motor

A Volkswagen 2019. november 19-én, a Los Angeles-i Autószalon előestéjén tartja az ID. SPACE VIZZION modell világpremierjét, amely egy nulla károsanyag-kibocsátású jármű, és egy új korszak új gondolkodásmódját hozza el az új mobilitás számára.

Gyártásba megy a Volkswagen ID. Space Vizzion

Villanyautósok
-
  19.11.08 15:41 Autó-motor

Minden fontos piacon forgalmazni fogják a GT szerűen áramvonalas sportterepjárót. A teljes anyag Gyártásba megy a Volkswagen ID. Space Vizzion címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.