Gondoskodó nagymamák és kalandor nagypapák

Növekedés
-
  19.11.07 13:17 Gazdaság

Amíg a nők boldogan hátradőlnének, addig a férfiak még új dolgokat próbálnának ki időskorukban – derül ki az OTP Nyugdíjpénztár megbízásából készült kutatásából.

7 kapcsolódó hír

Gondoskodó nagymamák és kalandor nagypapák országa lehetünk

ProfitLine
-
  19.11.07 21:30 Gazdaság

Női és férfi elvárások jelentősen különböznek, főleg ha a boldog nyugdíjaskorról van szó. Az OTP Nyugdíjpénztár megbízásából készült kutatásából kiderült, hogy amíg a nők boldogan hátradőlnének, addig a férfiak még új dolgokat próbálnának ki időskorukban.

Itt a bizonyíték: a magyarok nem kérnek a sírig tartó munkából

Pénzcentrum
-
  19.11.07 18:30 Belföld

Női és férfi elvárások jelentősen különböznek, főleg ha a boldog nyugdíjaskorról van szó. Egy friss kutatásából kiderült, hogy amíg a nők boldogan hátradőlnének, addig a férfiak még új dolgokat próbálnának ki időskorukban. Az...

Meghökkentő dolog derült ki a jövő nyugdíjasairól

Napi
-
  19.11.08 06:20 Belföld

Női és férfi elvárások jelentősen különböznek - főleg ha a boldog nyugdíjaskorról van szó. Amíg a nők boldogan hátradőlnének, addig a férfiak még új dolgokat próbálnának ki időskorukban - derül ki az OTP Nyugdíjpénztár megbízásából készült kutatásból.

Mit várnak az időskortól a magyarok? Nagy a különbség a férfiak és a nők válasza között

Femina
-
  19.11.07 19:36 Színes

Gondoskodó nagymamák és kalandor nagypapák országa lehetünk egy felmérés szerint.

Nyugodt nyugdíjas évekre vágynak a nagyik

VG
-
  19.11.07 11:34 Gazdaság

Női és férfi elvárások jelentősen különböznek, főleg ha a boldog nyugdíjaskorról van szó.

Gondoskodó nagymamák és kalandor nagypapák országa lehetünk

BDPST24
-
  19.11.07 09:45 Életmód

Női és férfi elvárások jelentősen különböznek, főleg ha a boldog nyugdíjaskorról van szó. Az Otp Nyugdíjpénztár megbízásából készült kutatásából kiderült, hogy amíg a nők boldogan hátradőlnének, addig a férfiak még új dolgokat próbálnának ki időskorukban. Az Otp Nyugdíjpénztár kutatása szerint az élethosszig tartó munka nem szerepel az…

Kiderült: gondoskodó nagymamák és kalandor nagypapák országa lehetünk

Blikk
-
  19.11.07 14:01 Belföld

Női és férfi elvárások jelentősen különböznek, főleg ha a boldog nyugdíjaskorról van szó. Az OTP Nyugdíjpénztár megbízásából készült kutatásából kiderült, hogy amíg a nők boldogan hátradőlnének, addig a férfiak még új dolgokat próbálnának ki idős korukban.