Órákra megbénult a forgalom Budapesten Erdoğan miatt - metróban ragadtak az utasok

Szeretlek Magyarország
-
  19.11.07 21:52 Belföld

A Margit híd környékén és a Batthyányi téri metróállomáson is feltorlódtak és ott ragadtak az emberek.

11 kapcsolódó hír

Teljes a káosz a Budapesten, a török elnök pont az esti csúcsforgalomban ment fel a Gül baba türbéjéhez

168 Óra Online
-
  19.11.07 18:46 Belföld

Az esti csúcsforgalomban indult Gül baba türbéjéhez Recep Tayyip Erdogan, ezzel gyakorlatilag megbénította Budapest közlekedését. „Teljes a káosz a Jászai Mari téren, villamosok nem mennek át a hídon, emberek és autók egymás hegyén hátán. Mindenki gyalogol át a hídon, tiszta népvándorlás" -  jelentette a hvg.hu tudósítója a Margit…

Kiakadt a DK: Kivizsgáltatnák, miért volt káosz a közlekedésben egy "B-kategóriás diktátor" látogatása miatt Budapeste…

Propeller
-
  19.11.08 14:12 Belföld

A DK szerint ki kell vizsgálni, miért okozott közlekedési káoszt Erdogan látogatása. Résztvevők a Budapest blokádja, Erdogan látogatása ellen címmel meghirdetett demonstráción Budapesten, az Oktogonnál 2019. november 7-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólította fel a rendőrséget és a…

DK: ki kell vizsgálni, miért okozott közlekedési káoszt Erdogan látogatása!

ATV
-
  19.11.08 13:10 Belföld

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólította fel a rendőrséget és a Terrorelhárítási Központot (TEK), hogy azonnal vizsgálják ki, miért bénult meg a főváros közlekedése Orbán Viktor miniszterelnök és Recep Tayyip Erdogan török elnök csütörtöki találkozójának idején.

Több százan tüntetnek Erdogan ellen Budapesten

HVG
-
  19.11.07 14:27 Belföld

Három különböző demonstráció szervezői fogtak össze, így délutántól késő estig folyamatosan tiltakoznak a török elnök és a szíriai offenzíva ellen.

A TEK a káosz után megköszönte a budapestiek türelmét és együttműködését

168 Óra Online
-
  19.11.07 21:49 Belföld

Csütörtök délután és este a káosz lett az úr Budapest belvárosi tömegközlekedésében, miután Orbán Viktor és Recep Tayyip Erdogan az esti csúcsforgalomban ment el megnézni Gül baba türbéjét. Emiatt a rendőrség a Margit híd környékén is lezárt utakat, 1500 ember lett a török elnök foglya, néhányan a rendőrökkel kiabáltak, hogy nem…

Elfogadhatatlannak tartja a történteket Karácsony Gergely

Klubrádió
-
  19.11.07 20:13 Vélemény

Erdogan török elnök, és konvoja gyakorlatilag megbénította Budapest közlekedését.

Blokád: ezrek vonultak utcára Erdogan miatt, megbénították a Margit-híd környékét

Blikk
-
  19.11.07 17:19 Bulvár

Több ezren tüntetnek már Budapesten Recep Tayyip Erdoğan látogatása ellen. A demonstrációt Budapest blokádja, Erdogan látogatása ellen címmel hirdetették meg. A résztvevők három órakor indultak el az Oktogonról a Margit-híd irányába, a Széll Kálmán tér a cél a tervek szerint. Itt nézhet fotókat a kezdésről.

„Kuss Erdogan!” – ezrek tüntetnek a török elnök ellen

Népszava
-
  19.11.07 14:37 Belföld

Elkezdődött a Recep Tayyip Erdogan török elnök elleni legnagyobb tiltakozás Budapesten: már megmozdulás kezdetére is százak mentek az Oktogonhoz.

Közvetítés: Erdogan és Orbán elleni tüntetés élőben!

OLKT
-
  19.11.07 17:11 Belföld

Éppen Orbán Viktorral folytat megbeszélést a karmelita kolostorban a török államfő. Résztvevők a Budapest blokádja, Erdogan látogatása ellen címmel meghirdetett demonstráción több ezren tüntetnek és vonulnak Budapesten, az Oktogonnál és a Margit hídnál. Az Erdogannal nem szimpatizálók utcára vonultak, és hangos tiltakozásba…

„Kuss Erdogan!” – több százan tüntetnek a török elnök ellen

Népszava
-
  19.11.07 14:37 Belföld

Elkezdődött a Recep Tayyip Erdogan török elnök elleni legnagyobb tiltakozás Budapesten: már megmozdulás kezdetére is százak mentek az Oktogonhoz.

„Erdogan, takarodj!” – ezrek tüntetnek a török elnök ellen

Népszava
-
  19.11.07 14:37 Belföld

Elkezdődött a Recep Tayyip Erdogan török elnök elleni legnagyobb tiltakozás Budapesten: már megmozdulás kezdetére is százak mentek az Oktogonhoz.