Palkovics László: A magyar gazdaság az Európai Unióban az egyik legdinamikusabb

HírTV
-
  19.11.06 21:48 Vélemény

A miniszter szavait György László, az innovációs és technológiai minisztérium államtitkára tolmácsolta a cég jubileumi rendezvényén szerdán, Budapesten.

9 kapcsolódó hír

Szeptemberben sem fogta vissza magát a lakosság

MFor
-
  19.11.06 09:27 Gazdaság

A kilencedik hónapban is dinamikusan nőtt a kiskereskedelmi forgalom a KSH friss adatai szerint.

Kitartott a lakosság vásárlási kedve

Portfolio
-
  19.11.06 09:00 Gazdaság

Szeptemberben is dinamikusan nőtt a kiskereskedelmi forgalom Magyarországon a KSH adatai alapján. Ez azt sugallja, hogy a harmadik negyedévben is érdemben hozzájárulhatott a gazdaság növekedéséhez a lakossági fogyasztás.

KSH: szeptemberben is ugrott a boltok forgalma

Az Üzlet
-
  19.11.06 10:28 Gazdaság

Szeptemberben a kiskereskedelmi üzletek forgalma a naptárhatástól megtisztítva az augusztusival megegyezően, 5,8 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakáét, a nyers adat szerint 6,3 százalékkal nőtt.

Szeptemberben is nőtt a kiskereskedelmi forgalom

ProfitLine
-
  19.11.06 10:30 Gazdaság

Szeptemberben a kiskereskedelmi üzletek forgalma a naptárhatástól megtisztítva az augusztusival megegyezően, 5,8 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakáét, a nyers adat szerint 6,3 százalékkal nőtt - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Továbbra is tele vannak a plázák

Realista
-
  19.11.06 15:00 Cégvilág

Szeptemberben a kiskereskedelmi üzletek forgalma a naptárhatástól megtisztítva az augusztusival megegyezően, 5,8 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakáét, a nyers adat szerint 6,3 százalékkal nőtt - jelentette a KSH.

Továbbra is toronymagasan a lakossági fogyasztás Romániában

Maszol
-
  19.11.06 13:04 Határtalan

A vártnál nagyobb mértékben nőtt a kiskereskedelmi forgalom az euróövezetben szeptemberben éves összevetésben, jelezve, hogy a lakosság fogyasztása továbbra is támogatja a gazdasági növekedést.

Cseresnyés: a kiskereskedelmi forgalom 75 hónapja folyamatosan emelkedik

Gondola
-
  19.11.06 11:34 Gazdaság

A kiskereskedelmi forgalom már 75 hónapja nő, ami azt mutatja, hogy az emberek az eddig elhalasztott vásárlásaikat pótolják, a bérek emelkedésének köszönhetően pedig a következő időszakban is folytatódni fog ez a tendencia - mondta Cseresnyés Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkára a Központi Statisztikai Hivatal…

KSH: szeptemberben is 5,8 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom

Kanizsa Újság
-
  19.11.06 12:52 [N/A]

Szeptemberben a kiskereskedelmi üzletek forgalma a naptárhatástól megtisztítva az augusztusival megegyezően, 5,8 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakáét, a nyers adat szerint 6,3 százalékkal nőtt.

A vártnál kedvezőbben alakult a kiskereskedelmi forgalom szeptemberben az euróövezetben

Trademagazin
-
  19.11.06 10:07 Gazdaság

A vártnál nagyobb mértékben nőtt a kiskereskedelmi forgalom az euróövezetben szeptemberben éves összevetésben, jelezve, hogy a lakosság fogyasztása továbbra is támogatja a gazdasági növekedést. Az Európai Unió statisztikai hivatala (Eurostat)