Kapcsolódó megyék

A Radnóti, az Örkény és a Katona tagjai is kiálltak a szivárványzászló-égetés ellen

HVG
-
  19.11.05 14:05 Életmód

Még október 23-án gyújtott fel egy szélsőjobboldali csoport egy zászlót az Aurórában. A színészek és a rendezők petícióban válaszoltak.

4 kapcsolódó hír

A Radnóti, az Örkény és a Katona József színház társulata is tiltakozik az újnácik zászlóégetése ellen

168 Óra Online
-
  19.11.05 15:15 Belföld

A Radnóti, az Örkény, a Katona társulatának tagjai is tiltakoznak az LMBTQ közösség megfélemlítése és a rendőrség nem megfelelő intézkedése ellen" - tudatta közleményében a Budapest Pride.

Magyar színészek és színházak tiltakoznak a szivárványzászló-égetés ellen

Humen
-
  19.11.05 15:32 Életmód

A Radnóti, az Örkény és a Katona Színház társulatának tagjai is tiltakoznak az LMBTQ közösség megfélemlítése és a rendőrség nem megfelelő intézkedése ellen. A Trafó és a Hatszín Teátrum pedig a szivárványzászlót is kifüggesztettek az épületükre: így foglaltak állást egy olyan társadalom mellett, ahol nem az erőszak és a kényszerű ...

Színészek is tiltakoznak a szivárványzászló-égetés ellen

Fidelio
-
  19.11.06 15:15 Színpad

A Radnóti, az Örkény és a Katona József Színház társulatának tagjai, valamint a Trafó és a Hatszín Teátrum is tiltakozik az LMBTQ közösség megfélemlítése ellen – írta meg a Humen magazin.

Színészek a zászlóégetés ellen – petíció az Auróránál történtek okán

Városi Kurír
-
  19.11.05 15:25 Belföld

Mint arról beszámoltunk, október 23-án gyújtott fel egy szélsőjobboldali csoport egy zászlót az Auróra előtt. A színészek és a rendezők petícióban válaszoltak. Egyértelmű NEM! A Radnóti, az Örkény, a Katona társulatának tagjai is tiltakoznak az LMBTQ-közösség megfélemlítése és a rendőrség nem megfelelő intézkedése ellen” – írja közleményében…