Újraindulhat a lúgos orvos és Renner Erika ügye

NLC
-
  19.11.04 12:33 Baleset-bűnügy

Szolidaritási akciót hirdetett az egyik hazai női közösség, tiltakozva az ellen, hogy a magyar bíróságok „túl lassan” ítélik el a családon belüli erőszak elkövetőit, ha egyáltalán elítélik őket. Továbbá holnap derül ki, hogy a jogerős ítélet után nem folytatódik-e a lúgos orvosként elhíresült támadó és áldozata, Renner Erika ügye.

7 kapcsolódó hír

Szabadlábra kerülhet a lúgos orvos

Propeller
-
  19.11.04 21:42 Baleset-bűnügy

Egy figyelmen kívül hagyott fellebbezése miatt alkotmányos joga sérülhetett az eljárásban. Fotó: MTI/Mohai Balázs Tavaly nyáron jogerősen elítélték a lúgos orvosként elhíresült B. Krisztián orvos-kórházigazgatót, jelenleg 11 éves börtönbüntetését tölti. Az Index írta meg, hogy a volt barátnőjét megcsonkító orvos ügye még folyt, amikor…

Vörösiszapper: súlyosítást kér majd az ügyész

Magyar Nemzet
-
  19.11.05 06:19 Baleset-bűnügy

Ma perbeszédekkel folytatódik másodfokon a vörösiszapperként ismert ügy a Győri Ítélőtáblán. A bíróság várhatóan holnap hoz ítéletet.

Tüntettek a lúgos orvos ellen Budapesten

Startlap
-
  19.11.05 09:05 Baleset-bűnügy

Tömegek tiltakoznak az ellen, hogy újratárgyalhassák a volt barátnője nemi szervét lúggal megcsonkító Bene Krisztián ügyét. Hírösszefoglaló.

Az utcán folytatódik a lúgos orvos és a darnózseli hentes ügye

Klubrádió
-
  19.11.04 12:59 Baleset-bűnügy

Savval megcsonkított, szexuálisan bántalmazott, párkapcsolati erőszak áldozatává vált emberek nagyobb védelméért, és a határozottabb bírósági eljárásokért tüntetnek civilek.

Szabadlábra kerülhet a lúgos orvos, tüntettek ellene Budapesten

Debreceni Nap
-
  19.11.04 23:46 Baleset-bűnügy

Egy figyelmen kívül hagyott fellebbezése miatt alkotmányos joga sérülhetett az eljárásban. Tavaly nyáron jogerősen elítélték a lúgos orvosként elhíresült B. Krisztián orvos-kórházigazgatót, jelenleg 11 éves börtönbüntetését tölti. Az Index írta meg, hogy a volt barátnőjét megcsonkító orvos ügye még folyt, amikor megváltozott a…

Több százan tüntettek a "lúgos orvos" szabadlábra kerülése ellen

Népszava
-
  19.11.05 08:54 Baleset-bűnügy

Az Alkotmánybírósághoz mentek, mert ez a testület dönt kedden, hogy megsemmisíti-e a volt barátnőjét megcsonkító Bene Krisztián ellen hozott bírósági ítéletet.

Vörösiszapper: súlyosbítást kérhet az ügyész

Index
-
  19.11.05 08:50 Baleset-bűnügy

A februári megismételt elsőfok után másodfokon tárgyalják a 2010. október 4-i vörösiszap-katasztrófa ügyét.