Súlyos testi sértés gyanúja miatt felfüggesztették Varju László mentelmi jogát, akire öt biztonsági ő…

168 Óra Online
-
  19.11.04 18:00 Baleset-bűnügy

Hétfőn a parlament 138 szavazattal felfüggesztette a DK-s Varju László mentelmi jogát. A képviselővel szemben garázdaság és súlyos testi sértés gyanúja miatt kérte Polt Péter legfőbb ügyész a mentelmi jog felfüggesztését, miután tavaly decemberben a közmédia székházában a biztonsági őrök kidobták az épületből.

6 kapcsolódó hír

Súlyos testi sértés miatt körözték, Sárpentele külterületén fogták el

Feol
-
  19.11.04 14:30 Baleset-bűnügy

A járőrök Sárpentele külterületén lévő telephelyen fogtak el és állítottak elő a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra vasárnap délután egy 40 éves férfit, akivel szemben súlyos testi sértés elkövetése miatt elfogatóparancs volt érvényben.

Zaklatás miatt körözött férfit fogtak a rendőrök Tatabányán

Kemma
-
  19.11.04 12:34 Baleset-bűnügy

A férfival szemben a Szekszárdi Törvényszék zaklatás, valamint jármű önkényes elvétele bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki.

Rendőrkézen a drogcsempészek

Debreceni Nap
-
  19.11.05 12:43 Baleset-bűnügy

A rendőrség befejezte a nyomozást azoknak a drogkereskedőknek az ügyében, akik kamionban elrejtve, Spanyolországból hozták a kábítószert Magyarországra. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Miskolci Osztálya jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt…

Befejezték a nyomozást a kazincbarcikai drogcsempészek ügyében

Privát Kopó
-
  19.11.05 10:13 Baleset-bűnügy

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Miskolci Osztálya jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást B. András, valamint J. László Spanyolországban élő kazincbarcikai lakosok ellen.

Lezárt vizsgálat: Ököllel ütött, fogat tört

Police
-
  19.11.05 05:47 Baleset-bűnügy

Lezárt vizsgálat: Ököllel ütött, fogat tört Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 11. 05., k - 05:47 A Győri Rendőrkapitányság befejezte egy 25 éves férfival szemben súlyos testi sértés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott ügy vizsgálatát.

Megáll az ész…

OLKT
-
  19.11.04 20:29 Baleset-bűnügy

Szóval a kis jóindulattal alig száz kilós, de inkább kevesebb Varjú László nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott a közel tonnát nyomó biztonsági őrök közül az egyiknek akik nyomták, húzták, tépték, vonszolták! És ezért fel kell függeszteni a mentelmi jogát, mert azért ez nagyon durva tőle. A Polt Péter vezette...