Rájuk is emlékezünk

Lokál
-
  19.11.02 09:00 Baleset-bűnügy

A november 2-án a megemlékezés a halottakról, elhunyt szeretteinkről, az értük való közbenjárás a purgatórium (tisztítóhely) katolikus hittételén alapul.

5 kapcsolódó hír

Mindenszentek, halottak napja - kiadta a rendőrség a figyelmeztetést

Infostart
-
  19.11.01 09:27 Baleset-bűnügy

A közelgő Mindenszentek és halottak napja alkalmából sokan látogatják meg a temetőket, hogy ott emlékezzenek elhunyt szeretteikre. A rendőrség idén is megkülönböztetett figyelmet fordít a megemlékezés nyugalmát veszélyeztető bűncselekmények megelőzésére.

A bűnözőknek semmi se szent!

Győr Plusz
-
  19.11.01 11:31 Baleset-bűnügy

Erre hívja fel a figyelmet a rendőrség. Mindenszentek és Halottak Napja alkalmából tízezrek látogatnak el a győri sírkertekbe, a nagy tömeg és a szokásosnál figyelmetlenebb emberek pedig vonzzák a bűnözőket. A rendőrség mindenkit arra kér, hogy az autóban semmiképpen ne hagyjon értékeket, a temetőn belül pedig sírrendezés közben is…

A temetőkben is ügyeljünk biztonságunkra, értékeinkre

Sonline
-
  19.11.01 11:28 Baleset-bűnügy

Halottak napja és mindenszentek alkalmából megyeszerte több településen is bűnmegelőzési céllal látogatták a rendőrök a temetőket és sírkerteket Somogyban.

Az értékek biztonságáról is megemlékeztek

Police
-
  19.11.01 10:17 Baleset-bűnügy

Az értékek biztonságáról is megemlékeztek Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 11. 01., p - 10:17 Halottak napja és mindenszentek alkalmából megyeszerte több településen is bűnmegelőzési céllal látogatták a rendőrök a temetőket és sírkerteket Somogyban.

Bátkai Miklós: Előzzük meg a bűncselekményeket a kegyeleti időszakban is

A kegyeleti időszakban sokan kilátogatnak a temetőkbe, ott emlékezve elhunyt szeretteikre. Bátkai Miklós rendőr alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársa azokra az óvintézkedésekre hívta fel a figyelmet, amelyekkel megelőzhetjük a bűncselekményeket. Már a temetőbe érkezés előtt,…