A McLaren okozta a 3. szabadedzés meglepetését

24
-
  19.11.02 21:20 Forma1

Verstappen jól hangolt az időmérőre, Leclerc viszont egyetlen mért kört sem tett meg.

6 kapcsolódó hír

F1: Gondok a Ferrarinál az időmérő előtt

Vezess
-
  19.11.02 20:03 Forma1

Max Verstappen nyerte a Forma-1-es Amerikai Nagydíj harmadik szabadedzését. Charles Leclerc egy motorhiba miatt egy kört sem tett meg, miközben megvillant a McLaren.

Hamilton a leggyorsabb, Vettel csak 4. Austinban

F1világ
-
  19.11.01 22:30 Forma1

A világbajnoki pontversenyben élen álló Lewis Hamilton érte el a legjobb köridőt a Forma-1-es Amerikai Nagydíj második szabadedzésén. A brit pilótát Charles Leclerc követte 2. helyen, míg a 3. Max Verstappen lett a Red Bull autójával.

Hamilton rosszul lett a szabadedzés után

Formula
-
  19.11.02 07:56 Forma1

Már az első szabadedzés során is hallhattuk, ahogy a pilóták panaszkodnak az iszonyatosan huplis pálya miatt Austinban. Ez odáig fajult, hogy Lewis Hamilton a gyakorlás végére rosszul lett.

Hamilton nem érti Verstappent, és szerinte mindig fair módon próbál versenyezni

Motorsport
-
  19.11.01 06:35 Forma1

Az elmúlt hétvégén Lewis Hamilton és Max Verstappen ismét egymásra talált, amiből egy kisebb konfliktus kerekedett. Az FIA versenyincidensnek minősítette a kettejük harcát az 1-es kanyarban, de Verstappen szerint a brit büntetést érdemelt volna. Természetesen a címvédő nem így gondolta a dolgot, és megjegyezte, hogy vannak olyan pilóták,…

Verstappen az élen, Norris a 3. helyen az austini időmérő előtt

NSO
-
  19.11.02 18:33 Forma1

Max Verstappen zárta az élen az Amerikai Nagydíj harmadik szabadedzését. A Red Bull versenyzője mögött Sebastian Vettel (Ferrari) végzett, a harmadik leggyorsabb kisebb meglepetésre Lando Norris volt a McLarennel. Charles Leclerc alatt már a felvezető körén leállt a Ferrari.

Amerikai Nagydíj: Verstappené a harmadik szabadedzés, nagyon izgalmas időmérő jön

Rajtrács
-
  19.11.02 19:28 Forma1

Nagyon érdekesen alakult az austini harmadik szabadedzés, mert Verstappen első helye mellett, Norris a MacLarennel a harmadik lett, Sebastian Vettel pedig a második leggyorsabb időt autózta. A jósoltnál alacsonyabb, de a péntekinél azért magasabb hőmérséklettel várta az austini aszfaltcsík az F1 mezőnyét a 3. gyakorláson. E mellett a…