Az MSZP kíváncsi, vajon a fideszes képviselők itthon is elítélik-e a török-szíriai konfliktust

ATV
-
  19.10.30 14:00 Belföld

A kormánypárt képviselői az Európai Parlamentben megszavazták a Törökországot elítélő állásfoglalást, így most azt az MSZP EP-képviselője és a párt elnöke benyújtotta az Országgyűlésnek is.

4 kapcsolódó hír

Ujhelyiék véget vetnének a fideszes pávatáncnak

24
-
  19.10.30 12:48 Gazdaság

Ujhelyi István szerint ha Orbánék valóban az európai és így a magyar értékek mellett vannak, akkor megszavazzák a dokumentumot.

"Véget vetünk a fideszesek aljas pávatáncának"

Hírklikk
-
  19.10.30 13:01 Belföld

Most minden kiderül! Tóth Bertalan pártelnök-frakcióvezetővel beadtuk a magyar Országgyűlésnek azt az állásfoglalást, amelyet néhány napja az Európai Parlament fogadott el - a fideszesek támogató szavazatával - a török-szírai konfliktus elítélésével kapcsolatban.

Ujhelyi István: “Most véget vetünk a fideszes pávatáncnak Brüsszelben!”

OLKT
-
  19.10.30 13:13 Belföld

Most minden kiderül! – kezdte sorait Ujhelyi István Mszp-s Ep-képviselő. Tóth Bertalan Mszp-s pártelnök-frakcióvezetővel beadtuk a magyar Országgyűlésnek azt az állásfoglalást, amelyet néhány napja az Európai Parlament fogadott el – a fideszesek támogató szavazatával – a török-szírai konfliktus elítélésével kapcsolatban. Ennek…

Ujhelyi: Véget vetünk a fideszesek aljas pávatáncának: most feketén-fehéren kiderül, melyik oldalon állnak

Városi Kurír
-
  19.10.30 13:55 Belföld

Eddig remekül működött az az orbáni politika, hogy mást állít kerítésen belül és azon kívül. A két politikus úgy tűnik kiugrasztja A fideszeseket a bokorból. Most mit nyomnak? Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője és Tóth Bertalan, a párt elnöke és frakcióvezetője beadta a magyar Országgyűlésnek azt az állásfoglalást, amit néhány nappal ezelőtt…