Novembertől csökken a magyar állampapírok kamata

Bankmonitor
-
  19.10.29 21:08 Gazdaság

Az állam több lakossági állampapír kamatát, kamatprémiumát csökkenti november 4-től. Ez nem érinti a magyarok kedvencét, a Magyar Állampapír Pluszt. Viszont legfőbb vetélytársának, a Prémium Magyar Állampapírnak a hozamai csökkenni fognak. Ezzel még vonzóbbá válik az eddig is igen népszerű szuperkötvény. Az Államadósság Kezelő…

7 kapcsolódó hír

Csökkenti a népszerű állampapírok kamatát az adósságkezelő

Privátbankár
-
  19.10.30 09:30 Gazdaság

Miközben az Államadósság Kezelő Központ a postákon is elérhetővé teszi hétfőtől a nyomtatott szuperállampapírokat a lakosság számára, egy másik, meglepőbb változással is számolni kell a befektetőknek.

Csökken a népszerű állampapírok kamata

MFor
-
  19.10.30 09:24 Pénzügy

Miközben az Államadósság Kezelő Központ a postákon is elérhetővé teszi hétfőtől a nyomtatott szuperállampapírokat a lakosság számára, egy másik, meglepőbb változással is számolni kell a befektetőknek.

Itt a feketeleves - rossz hír sokaknak

Napi
-
  19.10.29 15:40 Pénzügy

Több lakossági állampapír kamatát is csökkenti az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK). A Magyar Állampapír Plusz (MÁP+) nincs közöttük. A bankok is kevesebbet kapnak majd, mint eddig.

November 4-étől vehetjük a nyomtatott szuperállampapírt

Azenpenzem
-
  19.10.29 15:34 Gazdaság

November 4-étől, kizárólag a postán vásárolhatják meg a kinyomtatott szuperállampapírt a magánszemélyek – derül ki a nyomdai Magyar Állampapír Plusz ma megjelent nyilvános ajánlattételéből. Az értékpapír többféle címletben kapható. Ezzel egyidőben több lakossági állampapír kamata is csökken.

Váratlan bejelentés: csökken a népszerű állampapírok kamata

Portfolio
-
  19.10.29 14:06 Pénzügy

Hétfőtől lesz elérhető a postán a szuperállampapír nymotatott verziója, mindeközben több lakossági állampapír kamata, valamint a forgalmazói jutalékok is csökkennek - derül ki az ÁKK friss közleményéből. Ezek után csak akkor lesz kedvezőbb számításunk szerint a Prémium Magyar Állampapír a MÁP Plusznál, ha 3,4, illetve 3,55% fölé megy az…

Papíralapon is jön a szuperkötvény

Magyar Nemzet
-
  19.10.30 12:26 Gazdaság

A Magyar Állampapír Plusszal a magyar állam mint kibocsátó célja, hogy tovább erősítse a lakossági állampapírok szerepét a megtakarítási termékek piacán.

Hétfőtől nyomtatott formában is elérhető a Magyar Állampapír Plusz

KamaraOnline
-
  19.10.30 08:37 Gazdaság

Hétfőtől a postán már nyomtatott formában is elérhető lesz a Magyar Állampapír Plusz (MÁP Plusz), hat címletben, tízezer forinttól egészen kétmillió forintig. Az elektronikus MÁP Pluszból már több mint 2500 milliárd forintot jegyeztek a magyar családok - írta Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebook oldalán.