Egyetlen év alatt negyedével nőtt a vállalati kutatóhelyek száma

Mandiner
-
  19.10.27 23:23 Vélemény

Tavaly tovább nőtt a kutatóhelyek és a K+F tevékenységet végzők száma, miután az előző évben megfordult a 2014 óta tartó csökkenő tendencia, derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Kutatás-fejlesztés, 2018 című összefoglaló kiadványából.

3 kapcsolódó hír

Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten

ProfitLine
-
  19.10.27 11:30 Gazdaság

Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten, a július-szeptemberi foglalkoztatottság és munkanélküliség, az idei első nyolchavi keresetek, a szeptemberi ipari termelői árak, valamint az augusztusi külkereskedelmi termékforgalomról szóló második becslés adatait teszi közzé a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Foglalkoztatottsági és kereseti adatok várhatóak a héten

ma.hu
-
  19.10.28 00:30 Gazdaság

Több statisztikai adat is megjelenik a héten, a július-szeptemberi foglalkoztatottság és munkanélküliség, az idei első nyolchavi keresetek, a szeptemberi ipari termelői árak, valamint az augusztusi külkereskedelmi termékforgalomról szóló második becslés adatait teszi közzé a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Foglalkoztatottsági és kereseti adatokat publikál a KSH

VG
-
  19.10.27 10:49 Gazdaság

Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten, többek között a július-szeptemberi foglalkoztatottság és munkanélküliség és az idei első nyolchavi keresetek.