Kevesebb szőlő termett a Varga Pincészetben, de jobb a minőség

Agroinform
-
  19.10.23 11:00 Gazdaság

Befejezte a szüretet a Varga Pincészet, az idén a tavalyinál tíz százalékkal kevesebb szőlőt dolgoztak fel, a minőség viszont jobb lett az előző éveknél. A pincészet a tavalyihoz hasonlóan várhatóan 14,5 millió palack bort értékesít az idén – közölte a társaság az MTI-vel.

4 kapcsolódó hír

A filléres magyar csúcsbor csak álom marad: elmaradt a dömping

Pénzcentrum
-
  19.10.23 11:02 Gazdaság

Tévedtek a szakemberek, elmaradt a szőlőtúltermelési válság, a vártnál kevesebb szőlő termett hazánkban és más európai országban is, így a borexport is segít levezetni az elmúlt két év alatt felhalmozódott hazai borkészleteket....

A vártnál sokkal kevesebb szőlő termett idén itthon és Európa több országában

Márkamonitor
-
  19.10.23 08:05 Gazdaság

Tévedtek a szakemberek, elmaradt a szőlőtúltermelési válság, a vártnál kevesebb szőlő termett hazánkban és más európai országban is, így a borexport is segít levezetni az elmúlt két év alatt felhalmozódott hazai borkészleteket. A Varga Pincészetnél is véget ért a szüret, a borászat idén „csak” 18,5 millió kiló szőlőt dolgozott fel, a tavalyihoz has

Kevesebb szőlő termett, de jobb a minőség

Kanizsa Újság
-
  19.10.24 07:05 [N/A]

Befejezte a szüretet a Varga Pincészet, az idén a tavalyinál tíz százalékkal kevesebb szőlőt dolgoztak fel,  a minőség viszont jobb lett az előző éveknél.

A vártnál sokkal kevesebb szőlő termett idén

Delina
-
  19.10.23 09:06 Recept

Tévedtek a szakemberek, elmaradt a szőlőtúltermelési válság, a vártnál kevesebb szőlő termett hazánkban és más európai országban is, így a borexport is segít levezetni az elmúlt két év alatt felhalmozódott hazai borkészleteket.