New York Times: Orbánnak is része volt abban, hogy Trumpnak rossz véleménye alakult ki Ukrajná…

ATV
-
  19.10.22 10:19 Külföld

Része volt Orbán Viktornak is abban, hogy Donald Trump még a korábbinál is rosszabb véleményt formált Ukrajnáról – írja a The New York Times és a Washington Post.

10 kapcsolódó hír

The New York Times: Putyin és Orbán mártotta be Ukrajnát Trump előtt

Neokohn
-
  19.10.22 10:09 Külföld

A magyar miniszterelnök kemény szavai csak megerősítették az amerikai elnök Ukrajnával szembeni ellenségességét - írja a vezető amerikai napilap.

Cselszövő? Intrikus? Putyin visszhangja? Nem kímélik Orbán Viktort

Napi
-
  19.10.22 10:17 Külföld

Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke és Vlagyimir Putyin Oroszország államfője a háttérből manipulálta Donald Trumpot, az Egyesült Államok elnökét azzal a céllal, hogy Ukrajna és az új kijevi vezetés ellen hangolja - állítja az amerikai sajtó.

Orbán és Putyin hangolta Ukrajna ellen Trumpot a New York Times és a Washington Post szerint

444.hu
-
  19.10.22 07:19 Külföld

Egy meghallgatáson Vlagyimir Putyin mellett a magyar miniszterelnök befolyását emelték ki.

Amerikai lapok szerint Orbán és Putyin is Ukrajna ellen hangolhatta Trumpot

Propeller
-
  19.10.22 10:52 Külföld

A Washington Post és a New York Times is arról írt kedden, hogy Vlagyimir Putyin mellett Orbán Viktor is hozzájárulhatott ahhoz, hogy Donald Trump rosszabb véleménnyel legyen Ukrajnáról, és egy reménytelenül korrupt országnak tekintse azt. A New York Times és a Washington Post kedd reggeli vezető anyaga egyaránt a májusi…

Orbán Ukrajna ellen hangolhatta Trumpot a Times szerint

HVG
-
  19.10.22 09:17 Külföld

Része volt Orbán Viktornak is abban, hogy Donald Trump még a korábbinál is rosszabb véleményt formált Ukrajnáról – írja a The New York Times és a Washington Post.

Orbán és Putyin hangolta Ukrajna ellen Trumpot?!

KárpátHír
-
  19.10.22 17:35 Határtalan

Ezt állítja két neves amerikai lap. A Washington Post és

Putyin és Orbán meg a káoszkapitány

Huppa
-
  19.10.22 13:59 Vélemény

Donald Trump amerikai elnök felkérése, hogy az ukrán államfő nyomozzon politikai ellenfelei ellen, egybeesett azzal, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök Ukrajna ellen igyekezett hangolni Trumpot – írta a The Washington Post hétfőn. A lap cikke csak előfizetők számára olvasható a neten, de számos…

Orbán Putyinnal közösen bábozta Trumpot?

FüHü
-
  19.10.22 10:30 Vélemény

Két vezető amerikai lap szerint Orbán és Putyin hatására fordult Ukrajna ellen Trump a nyáron. A Fehér Házban sokáig blokkolták Orbán fogadását. Az impeachment (alkotmányos felelősségre vonási eljárás) elkezdődésében – jelenleg előkészítési fázisban van – is szerepe lehet Orbán Viktornak és Vlagyimir Putyinnak – olvasható ki a…

Amerikai lapok: Putyin mellett Orbán is Ukrajna ellen hangolta Trumpot

Magyar Hang
-
  19.10.22 10:02 Vélemény

Amerikai lapértesülések szerint Vlagyimir Putyin mellett Orbán Viktor is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Donald Trump még a korábbinál is rosszabb véleményt formált Ukrajnáról.

Orbán súgott Trumpnak Ukrajnáról

Klubrádió
-
  19.10.22 07:52 Vélemény

Orbán Viktort is látja az amerikai elnök ukrajnai botránya mögött több neves napilap beszámolója. A Washington Post is a New York Times cikke szerint Vlagyimir Putyin mellett a magyar miniszterelnök  hozzájárult ahhoz, hogy Donald Trump rosszabb véleménnyel legyen Ukrajnáról, és egy reménytelenül korrupt országnak tekintse azt.