Orbán Viktor: A kisnyilasok állnak össze a kommunistákkal

HírTV
-
  19.10.21 21:45 Vélemény

Beteg dolognak tartja, ha valaki videó felvételt készít a szexuális együttlétéről - többek között ezt mondta a miniszterelnök az azonnali kérdések és válaszok órájában.

15 kapcsolódó hír

Orbán a Borkai-ügyről: beteg dolognak tartom, ami történt

ATV
-
  19.10.21 18:56 Belföld

Beteg dolognak tartom, ha valaki saját maga készít vagy készíttet felvételt a szexuális életéről – ezt mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlésben a Borkai-botrányról Steimetz Ádám jobbikos képviselő azonnali kérdésére adott válaszában.

Orbán a Borkai-videóról: Beteg dolognak tartom

Szeretlek Magyarország
-
  19.10.21 20:03 Belföld

Steinmetz Ádám olimpiai bajnok az olimpiai aranyérmét felmutatva kérdezte meg a miniszterelnököt, hogy mit fog tenni az olimpikonjaink megtépázott tekintélyének megóvása érdekében.

Orbán a Borkai-ügyről: Ez egy beteg dolog

Mandiner
-
  19.10.21 19:50 Belföld

A kormányfő szerint mindenkinek meg kell hoznia a maga döntését az ügy kapcsán, a Fidesz pedig világossá tette, hogy elválnak az útjaik Borkai Zsolttal.

Orbán beteg dolognak tartja a Borkai-videót

24.hu
-
  19.10.21 19:14 Belföld

Steinmetz Ádám kérdezte a botrányról a miniszterelnököt.

A Borkai-ügyről is kérdezték a miniszterelnököt a parlamentben

Napi
-
  19.10.21 22:35 Belföld

A miniszterelnök a Borkai-üggyel kapcsolatos kérdésre válaszolva azt mondta a parlament mai ülésén, hogy beteg dolognak tartja, ha valaki saját maga készít vagy a jelenlévőkkel készíttet felvételt a saját maga szexuális életéről - írta az MTI.

Megszólalt Orbán a parlamentben a Borkai-féle szexvideóról

Propeller
-
  19.10.21 20:04 Belföld

Egy jobbikos képviselő bírta szóra az üggyel kapcsolatban. Részlet az Index videójából Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázó azt próbálta megtudni a parlamentben Orbán Viktortól, hogy mit fog tenni az olimpikonjaink most Borkai Zsolt által megtépázott tekintélyének megóvása érdekében. Ön szerint a társadalom megvetését…

Orbán Viktor a Borkai-ügyről: Ez egy beteg dolog

Magyar Nemzet
-
  19.10.21 20:08 Belföld

A kormányfő szerint mindenkinek meg kell hoznia a maga döntését az ügy kapcsán, a Fidesz pedig világossá tette, hogy elválnak az útjaik Borkai Zsolttal.

"Orbán ne bújjon az amerikaiak szoknyája mögé"

Hírklikk
-
  19.10.22 08:21 Belföld

A Microsoft-ügyről kérdezte Harangozó Tamás MSZP-s országgyűlési képviselő a kormányfőt az azonnali kérdések során hétfőn az Országgyűlésben

Orbán Viktor a Borkai-ügyről: „Beteg dolog”

Blikk
-
  19.10.21 20:35 Belföld

Ismét megszólalt a Borkai-ügyben Orbán Viktor.

Tízezrek várják, hogy visszakapják az egy tollvonással elvett vagy megkurtított juttatásukat

Városi Kurír
-
  19.10.22 13:25 Vélemény

Két ügyben is mulasztásos alkotmánysértésben van a törvényhozás Harangozó Tamás MSZP-s frakcióvezető-helyettes szerint, aki a helyzet megoldására szólította fel keddi budapesti sajtótájékoztatóján a kormányoldalt. Már régen lejárt az Alkotmánybíróság által adott határidő Elmondta: a rokkantnyugdíjas-ellátás 2012-es újraszabályozásának…

Itt a kormánykoalíció vége? Danko begőzölt Bugárra, mostantól nem támogatják a hidas törvényeket

Parameter
-
  19.10.22 18:56 Határtalan

A nemzetiek elnöke ezt azt követően jelentette ki, hogy a parlamentben nem ment át két javaslatuk: a közbeszerzési eljárásokról szóló tervezet és az a javaslatuk, hogy jöjjön létre egy az idegenforgalomért és a sportért felelős minisztérium. Dankónak olyan információi is vannak, miszerint a Híd nem szavazza meg az üdülési utalványok…

Megszólalt Orbán a Borkai-féle szexvideóról

Debreceni Nap
-
  19.10.21 23:10 Belföld

Egy jobbikos képviselő bírta szóra az üggyel kapcsolatban. Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázó azt próbálta megtudni a parlamentben Orbán Viktortól, hogy mit fog tenni az olimpikonjaink most Borkai Zsolt által megtépázott tekintélyének megóvása érdekében. Ön szerint a társadalom megvetését kiváltó, gusztustalan és erkölcstelen…

Orbán megszólalt a Borkai-videóról

Népszava
-
  19.10.21 19:49 Belföld

A miniszterelnök beteg dolognak tartja, ha valaki videót készít vagy készíttet szexuális életéről. Igaz, valószínűleg Borkai sem tudott arról, hogy forog a film.

Orbán a Borkai-videóról

Index
-
  19.10.21 18:56 Belföld

A miniszterelnök szerint beteg dolog, ha valaki felvételt készít vagy készíttet a saját szexuális életéről.

Megszólalt Orbán a Borkai-videóról: „Beteg dolog”

HVG
-
  19.10.21 19:39 Belföld

A korábbi vízilabdázó, a jobbikos Steinmetz Ádám az athéni olimpián nyert aranyérmét szorongatva kérdezte Orbán Viktort a győri polgármester szexbotrányáról.