Nem szavazhat hétfőn az alsóház a Brexit-megállapodásról

Mandiner
-
  19.10.21 19:21 Külföld

John Bercow egy 415 évvel ezelőtt keletkezett jogszabályra hivatkozva utasította el a Johnson által beterjesztett jóváhagyási indítványt.

6 kapcsolódó hír

Boris Johnson még mindig a megállapodását próbálja keresztültolni a parlamenten

Propeller
-
  19.10.22 17:18 Külföld

A brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszerét rögzítő megállapodás elfogadása soha nem látott mértékben erősítené meg Nagy-Britannia szuverenitását, és minden eddiginél több döntési jogot telepítene vissza a brit demokratikus intézmények hatáskörébe – mondta kedden Boris Johnson brit miniszterelnök. A konzervatív…

Johnson: A Brexit-megállapodás helyreállítja a brit szuverenitást

Lokál
-
  19.10.22 15:20 Külföld

A brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszerét rögzítő megállapodás elfogadása soha nem látott mértékben erősítené meg Nagy-Britannia szuverenitását, és minden eddiginél több döntési jogot telepítene vissza a brit demokratikus intézmények hatáskörébe - jelentette ki Boris Johnson brit kormányfő.

Boris Johnson három nap alatt átnyomná a parlamenten a Brexit-megállapodást

Kitekintő
-
  19.10.22 08:47 Külföld

A brit kormány hétfő éjjel beterjesztette a brit EU-tagság megszűnésének feltételeiről szóló törvénytervezetet. Emellett egy feszített ütemű elfogadási programindítványt is közzétettek, amelynek alapján a tervezet második és harmadik olvasatbeli alsóházi elbírálása akár csütörtökre befejeződhet, és a törvénycsomag aznap felkerülhet a felső…

Nem engedélyezték a szavazást a Brexit-megállapodásról

Demokrata
-
  19.10.21 17:02 Vélemény

Johnson hétfőn megpróbálta az alsóház elé terjeszteni a jóváhagyási indítványt, a házelnök azonban ezt nem engedélyezte.

Nem engedélyezte az alsóház elnöke a hétfői szavazást a Brexit-megállapodásról

Maszol
-
  19.10.21 17:00 Külföld

, hogy a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételeiről szóló megállapodást a kormány hétfőn szavazásra terjessze a ház elé.