Jelentős források állnak rendelkezésre a hazai kisvállalkozások erősítésére

StartUP!
-
  19.10.22 09:55 Gazdaság

Erősíteni kell a magyar kis- és közepes cégek innovációs tevékenységét és a digitalizációhoz kapcsolódó teljesítményét, ehhez a kormány még inkább javítja a vállalkozások üzleti környezetét - hangsúlyozta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter hétfőn Budapesten, a Kárpát EXPOrt elnevezésű Kárpát-medencei Gazdasági…

12 kapcsolódó hír

Kárpát-medencei gazdasági konferencia és kiállítás

HírTV
-
  19.10.21 18:09 Gazdaság

Újra megrendezték a Kárpát-medencei Gazdasági Konferencia és Kiállítást, amely a Kárpát-medencei összmagyarság legjelentősebb gazdasági és üzleti rendezvényévé nőtte ki magát.

Palkovics: vállalkozóbarát szabályozási és adózási környezetet alakítunk ki a magyar kkv-k számára

GazdaságPortál
-
  19.10.21 16:53 Gazdaság

Vállalkozóbarát szabályozási és adózási környezetet alakítunk ki a magyar kis- és közepes vállalkozások (kkv-k) számára – hangsúlyozta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter hétfőn Budapesten, a Kárpát Export elnevezésű Kárpát-medencei Gazdasági Konferencián és Kiállításon. Kiemelte: erősíteni kell a magyar kis- és…

A magyar nemzet összefogással lehet sikeres

Demokrata
-
  19.10.21 13:14 Gazdaság

Az ország szomszédjait be kell vonni a közös munkába – mondta Magyar Levente államtitkár.

A megmaradás legfontosabb záloga a termőföld

Magyar Mezőgazdaság
-
  19.10.22 10:00 Gazdaság

Egyes térség- és gazdaságfejlesztési programokon keresztül közvetlenül is támogatjuk a külhoni magyar családokat – jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Kárpát EXPOrt elnevezésű Kárpát-medencei Gazdasági Konferencián és Kiállításon.

Agrárminiszter: A termőföld védelme a megmaradás záloga

Agrotrend
-
  19.10.22 09:07 Gazdaság

Egyes térség- és gazdaságfejlesztési programokon keresztül közvetlenül is támogatjuk a külhoni magyar családokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Kárpát EXPOrt elnevezésű Kárpát-medencei Gazdasági Konferencián és Kiállításon.

Magyar Levente: A magyar nemzet összefogással lehet sikeres

Magyar Nemzet
-
  19.10.21 12:01 Gazdaság

„Tehetünk bármit, ha nincs Szerbiával, Szlovákiával, Romániával és a többi szomszédos állammal valódi együttműködés” – tette hozzá az államtitkár.

Felszabadultan tekintünk a jövőbe

Magyar Szó
-
  19.10.21 19:58 Határtalan

Sikertörténetnek számít a magyar kormány kárpát-medencei gazdaságfejlesztési programja, s ebben a sikertörténetben Vajdaságnak jut jelenleg a főszerep – hangzott el ma Budapesten, a Millenáris Parkban megtartott számos beszédben a Kárpát-medencei Gazdasági Konferencia és Kiállítás, azaz a KÁRPÁTEXPOrt rendezvény első napján.…

Magyar Levente: A magyar nemzet összefogással lehet sikeres

Felvidék.ma
-
  19.10.21 12:07 Határtalan

A magyar nemzet nem lehet sikeres összefogás nélkül, az ország szomszédjait be kell vonni a közös munkába – mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára, a Kárpát-medencei gazdasági konferenciát és kiállítást megnyitó beszédében hétfőn Budapesten.

Vállalkozóbarát környezetet alakítanak ki a kkv-k számára

KamaraOnline
-
  19.10.22 06:31 Gazdaság

Vállalkozóbarát szabályozási és adózási környezetet alakítunk ki a magyar kis- és közepes vállalkozások számára - hangsúlyozta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a Kárpát EXPOrt Kárpát-medencei Gazdasági Konferencián és Kiállításon.

Magyar Levente: a magyar nemzet összefogással lehet sikeres

Külhoni Magyarok
-
  19.10.21 22:14 Határtalan

A magyar nemzet nem lehet sikeres összefogás nélkül, az ország szomszédjait be kell vonni a közös munkába – mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára, a Kárpát-medencei gazdasági konferencia és kiállítást megnyitó beszédében hétfőn Budapesten. Hozzátette: “tehetünk bármit, ha…

Magyar Levente: A magyar nemzet összefogással lehet sikeres

Origo
-
  19.10.21 12:23 Gazdaság

Az államtitkár szerint az együttműködésbe mindenképpen fontos bevonni a szomszédos országokat is.

A magyar nemzet összefogással lehet sikeres

hirado.hu
-
  19.10.21 11:53 Belföld

Az ország jó úton halad, hogy ledolgozza elmaradását – hangsúlyozta Magyar Levente.