Nem jó a fővárosnak, ha Karácsony konfrontációs politikát folytat

Lokál
-
  19.10.22 10:43 Belföld

Túl sok jót nem vetít előre Budapestnek, ha az egyes ellenzéki pártok által elvárt konfrontációs politikát folytatja majd Karácsony Gergely főpolgármesterként - mondta a XXI. Század Intézet vezető elemzője kedden az M1 aktuális csatornán.

6 kapcsolódó hír

Hétpontos csomagot nyújt be a Párbeszéd, a párt kilakoltatási moratóriumot hirdetne, eltörölné a lex CEU-t és a rabszol…

168 Óra Online
-
  19.10.21 15:53 Belföld

A Párbeszéd hét pontból álló, Karácsony Gergely főpolgármester programjára épülő javaslatcsomagot nyújt be a parlamentnek.

Karácsony kezdi kiteríteni lapjait

Napi
-
  19.10.22 08:18 Belföld

Sajtóhírek szerint megvan Karácsony Gergely főpolgármester első három helyettesjelöltje, ám összesen öt helyettessel akar dolgozni, ami visszatükrözi, hogy egy széles párt- és civil koalíció élén vezeti a fővárost.

Országos szintre emelnék Karácsony hét pontját

24.hu
-
  19.10.21 14:29 Belföld

Az elhelyezés nélküli kilakoltatás tilalma, a lex CEU és a rabszolgatörvény visszavonása, klímavészhelyzet – többek között ilyesmiket akar a Párbeszéd.

Népszavazás lesz a stadionépítések ügyében?

Klubrádió
-
  19.10.22 17:36 Vélemény

Karácsony Gergely főpolgármester bejelentette, hogy a  kormány által kezdeményezett stadionberuházások ügyében közvetlenül a budapestiekhez fordulnak majd, hogy az ő véleményüket képviselhessék a kormánnyal folytatott tárgyalásokon. Hogy népszavazást vagy valamiféle konzultációt szeretne, azt nem részletezte.

Szakértő: Nem jó a fővárosnak, ha Karácsony konfrontációs politikát folytat

hirado.hu
-
  19.10.22 10:56 Belföld

Harcias politizálást várnak az ellenzéki pártok a főpolgármestertől Deák Dániel szerint.

Szakértő: nem jó a fővárosnak, ha Karácsony konfrontációs politikát folytat

Közszolgálat
-
  19.10.22 06:57 Belföld

Túl sok jót nem vetít előre Budapestnek, ha az egyes ellenzéki pártok által elvárt konfrontációs politikát folytatja majd Karácsony Gergely ...