Tragédia után: Megszólalt a halálra gázolt kisfiú édesapja

ATV
-
  19.10.22 06:50 Baleset-bűnügy

A gázolás óta nem látták a Baktakéken azt a fiatal férfit, aki a járdán gázolt el egy apát és annak babakocsiban ülő kisfiát. A gyereket azóta el is temették, de a gázoló nem nyilvánított részvétet a családnak. Csak a szülei kértek bocsánatot - a saját nevükben. A gyászoló édesapa most nyilatkozott híradónknak.

3 kapcsolódó hír

Ez ad erőt a lesújtó gyászban a baktakéki édesapának: újabb gyermek érkezik a családba

Blikk
-
  19.10.21 07:09 Baleset-bűnügy

Borzalmas időszakon van túl az a baktakéki édesapa, akit nyolc hónapos kisfiával, Sanyikával együtt egy helyi fiatal elgázolt a járdán. Az apa kisebb sérüléseket szerzett a baleset során, ám a babakocsiban alvó kicsi azonnal életét vesztette.

Baktakéki csecsemőhalál: A gázoló szülei kérték az apa bocsánatát

BorsOnline
-
  19.10.21 08:00 Baleset-bűnügy

Ha csak egy kis időre is, de el akar költözni Baktakékről az az apa, akinek 8 hónapos kisfiát gázolták halálra a járdán. Sándortól a gázoló szülei bocsánatot kértek, vétkes fiuk viszont felszívódott a faluból.

8 hónapos kisfia halt meg a balesetben, megszólalt az apa

RTL Klub
-
  19.10.21 17:00 Baleset-bűnügy

Gyorsan ment, és látványosan faroltatta az autóját, vagyis driftelt az úton a sofőr, ezt mondta Híradónknak az az apa, akit 8 hónapos gyermekével együtt a járdán gázolt el egy autós Baktakéken két hete. A kisfiú azonnal meghalt. Az apa elmesélte, hogy a gázoló szülei bocsánatot kértek a családjától. Azt mondta, rájuk nem haragszik, mert nem ők…