Erre inti Orbán a frissen megválasztott önkormányzati képviselőket

Propeller
-
  19.10.21 13:29 Belföld

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke levélben fordult a kormánypártok új önkormányzati képviselőihez és polgármestereihez, azt kérve tőlük: saját településükön, ha ellenzékben dolgoznak is, azt támogassák, ami jó az adott városnak vagy falunak – közölte az Origo, a Bereznai Csaba képviselő által a közösségi oldalán nyilvánosságra hozott levél…

11 kapcsolódó hír

Ma 25 fővel megalakult a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés

Nyíregyháza
-
  19.10.21 16:01 Belföld

A 25 tagú testületbe az önkormányzati választás megyei listájára leadott szavazatok alapján a Fidesz-KDNP 18, a Jobbik és a Momentum pártszövetsége 3, az MSZP 2, a DK 1, míg az Összefogás Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Felemelkedéséért Egyesület 1 tagot delegálhat.

Tizenhét képviselő is átvehette megbízólevelét Egerben

Heol
-
  19.10.21 13:44 Belföld

Megkapták megbízólevelüket a városháza dísztermében a Helyi Választási Bizottság elnökétől, dr. Holtzer Olivértől az október 13-án megválasztott egri önkormányzati képviselők, valamint Mirkóczki Ádám polgármester hétfőn.

9:9=21

Hírhatár
-
  19.10.20 18:13 Belföld

Kilenc-kilenc címmel Horváth Gyula önkormányzati képviselő, (aki listáról az új önkormányzat képviselő-testületébe is bejutott a múlt vasárnapi önkormányzati választásokon), foglalta össze gondolatait közösségi oldalán a választások után előállott helyzetről.

Ismert a 2019-es nemzetiségek országos választásának eredménye

Felvidék.ma
-
  19.10.22 09:00 Határtalan

A roma nemzetiség kivételével megállapította az október 13-i országos nemzetiségi választás eredményét a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) hétfői, október 21-i ülésén. A nemzetiségi választópolgárok október 13-án egyszerre választották meg a települési, megyei és országos önkormányzatok tagjait. A települési választáson képviselőjelöltekre…

Megállapította az országos nemzetiségi választás eredményét az NVB

Városi Kurír
-
  19.10.21 18:25 Vélemény

A roma nemzetiség kivételével megállapította az október 13-ai országos nemzetiségi választás eredményét a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) hétfői ülésén. A nemzetiségi választópolgárok október 13-án egyszerre választották meg a települési, megyei és országos önkormányzatok tagjait. A települési választáson képviselőjelöltekre…

Jogerőre emelkedett a nemzetiségi önkormányzati választások eredménye

Kanizsa Újság
-
  19.10.21 16:50 Megyei

Átvették megbízóleveleiket a német és a roma nemzetiségi önkormányzat képviselői. Az arra jogosult szavazók 5 horvát, 5 roma és két német nemzetiségi jelöltet választottak meg.

Átvették megbízólevelüket a frissen megválasztott önkormányzati képviselők

infoVáros
-
  19.10.21 08:25 Megyei

Dr. Édes Ágnes, a Helyi Választási Bizottság elnöke hétfőn reggel átadta a megbízólevelet a múlt vasárnapi önkormányzati választáson mandátum szerzett képviselőknek.

Átvette megbízólevelét Balaicz Zoltán és a tizenhét önkormányzati képviselő

Zaol
-
  19.10.22 07:00 Megyei

Átvette hétfőn megbízólevelét Balaicz Zoltán polgármester és a megyeszékhelyi közgyűlésbe bejutott tizenhét önkormányzati képviselő.

Választási botrány: ingyen piáért vehették a voksokat Pázmándon – Megszólalt a polgármester

Blikk
-
  19.10.22 03:00 Belföld

Áll a bál Pázmándon. A Fejér megyei községben új önkormányzati képviselő-választást kell tartani, mert a helyi választási bizottság szerint a képviselők láncszavazást szerveztek, illetve pénzzel, sörrel, borral, pálinkával fizettek a voksokért. Ez törvénytelen, mert sérti a szavazás tisztaságát és titkosságát.

Megalakult a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés

Kisalföld
-
  19.10.21 13:46 Megyei

A testület elnökévé Németh Zoltánt, a Fidesz-KDNP megyei listájának vezetőjét, a közgyűlés korábbi elnökét választották.

Megalakult a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés

Győr Plusz
-
  19.10.21 11:57 Belföld

Hétfőn tartotta a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés alakuló ülését. Az ülés kezdetén dr. Gulyás Zoltán korelnök köszöntötte a megjelent 21 megyei képviselőt. Dr. Mester László, a Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Választási Bizottság elnöke ismertette, a 2019. október 13-án megtartott önkormányzati választásokon 109.554 választópolgár…