Ingyenes szabadegyetemet indít a CEU

ATV
-
  19.10.18 07:06 Belföld

Bár a CEU már megnyitotta bécsi kampuszát, továbbra is jelen lesznek Magyarországon, ugyanis az egyetem oktatói létrehozták a CEU Bibó István Szabadegyetemet, ahol ingyenes, magyar nyelvű kurzusokat tartanak közéleti kérdésekről – írja az Index.

5 kapcsolódó hír

Ingyenes kurzusok a CEU-n: a médiaszabadság lesz az egyik kiemelt téma

Media1
-
  19.10.18 07:29 Média

A program célja megfelelő háttértudást biztosító keretek között beindítani és erősíteni a párbeszédet különböző politikai hátterű aktivisták között, ezzel is elősegítve a magyar politikai közbeszéd színvonalának emelését. A szabadegyetem minden kurzusát különböző politikai hátterű kutatók közösen tervezik meg és vezetik le.

Szabadegyetemet indít a CEU

HVG
-
  19.10.18 05:48 Belföld

A Bibó István Szabadegyetemen idén ősszel Trianonról, a boldogság politikájáról és a médiaszabadság alakulásáról szóló szemináriumon lehet részt venni.

Magyar nyelvű szabadegyetemet indít a CEU eltérő világnézetű embereknek

Index
-
  19.10.18 04:57 Belföld

A Trianonról, a médiaszabadságról és a boldogságról szóló kurzusokat is különböző politikai hátterű kutatók tervezték meg.

Ingyen járhat a CEU szabadegyetemére Budapesten!

Városi Kurír
-
  19.10.18 07:56 Belföld

Nem sikerült teljesen kinyírni a világhírű egyetemet Budapesten. Ingyenes szabadegyetemi kurzusokat indítanak, amire a jelentkezési lap kitöltése után bárki bekerülhet. A tasli Nem ez az első eset, hogy a regnáló ellenséges viselkedése ellenére a CEU oktatói gesztust tesznek a magyar érdeklődők felé. Májusban indították szintén ingyenes oktatasi…

A CEU Trianonról és a médiaszabadságról is szabadegyetemi kurzusokat hirdetett

Népszava
-
  19.10.18 08:28 Belföld

A CEU Bibó István Szabadegyetemén ingyenes, magyar nyelvű kurzusokat tartanak közéleti kérdésekről.