Szenzációs elismerés! Egy magyar cég EU-s díjat kapott

Lokál
-
  19.10.18 18:21 Külföld

Az Európai Unió Szakképzési Kiválósági Díj vállalatok és tanulók kategóriájában egy magyar cég, a Hot and Cold Therm Kft. is a díjazottak közé került a szakképzés népszerűsítésében és megszervezésében elért kiemelkedő teljesítményéért - közölte az Európai Bizottság pénteken.

4 kapcsolódó hír

Egy magyar cég EU-s díjat kapott szakképzés megszervezéséért

Növekedés
-
  19.10.18 19:16 Gazdaság

Az Európai Unió Szakképzési Kiválósági Díj vállalatok és tanulók kategóriájában egy magyar cég, a Hot and Cold Therm Kft. is a díjazottak közé került a szakképzés népszerűsítésében és megszervezésében elért kiemelkedő teljesítményéért - közölte az Európai Bizottság.

EU-s díj a szakképzés szervezéséért

TőzsdeFórum
-
  19.10.19 14:20 Gazdaság

A Hot and Cold Therm Kft. is a díjazottak közé került.

Hazai céget díjaztak a szakképzésért

Napi
-
  19.10.18 21:17 Belföld

Az Európai Unió Szakképzési Kiválósági Díj vállalatok és tanulók kategóriájában egy magyar cég, a Hot and Cold Therm Kft. is a díjazottak közé került a szakképzés népszerűsítésében és megszervezésében elért kiemelkedő teljesítményéért.

Egy magyar cég EU-s díjat kapott szakképzés megszervezéséért

Debreceni Nap
-
  19.10.19 00:27 Gazdaság

Az Európai Unió Szakképzési Kiválósági Díj vállalatok és tanulók kategóriájában egy magyar cég, a Hot and Cold Therm Kft. is a díjazottak közé került a szakképzés népszerűsítésében és megszervezésében elért kiemelkedő teljesítményéért – közölte az Európai Bizottság pénteken. A szakképzés népszerűsítését célzó Szakmai…