Kocsis Máté elszólta magát: nem önszántából léphetett ki Borkai a Fideszből

Propeller
-
  19.10.17 16:05 Belföld

A győri polgármester botrányai is téma volt a Balatonalmádiban tartott sajtótájékoztatón. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd Borkai Zsolt győri polgármester ügyében Kocsis Máté szerint teljes egyetértés van a frakció és a frakciószövetség tagjai közt arról, hogy "vannak dolgok, amik nem férnek bele". Borkai Zsolt kilépett a Fideszből, amit kicsit…

8 kapcsolódó hír

A gyerekes családok és a magyar falvak kapják a legtöbb forrást a következő években

Szeretlek Magyarország
-
  19.10.17 19:48 Belföld

Ezt Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője jelentette be, aki elmondta, miről tárgyalt a kormánypárt a kétnapos frakcióülésén.

Kocsis Máté: Jó, hogy Borkai Zsolt kilépett a Fideszből, csak kicsit későn

HVG
-
  19.10.17 19:30 Belföld

A Fidesz frakcióvezetője a párt kihelyezett frakcióülésén elárulta, hogy az alkotmánymódosítás lekerült a kormány napirendjéről. Karácsony Gergelynek pedig drukkolnak, hogy meg tudja ugrani a magas lécet, amit Tarlós István állított fel.

Orbán a Borkai-ügyről: bizonyos dolgok nem férnek bele

ATV
-
  19.10.16 21:06 Választás

A miniszterelnök szerint az önkormányzati választások eredményét befolyásolhatták a Borkai Zsoltról nyilvánosságra került felvételek.

Orbán: Bizonyos dolgok nálunk nem férnek bele

444
-
  19.10.16 21:19 Belföld

A miniszterelnök a Hír TV-nek beszélt Borkai Zsolt ügyéről.

Kocsis Máté nem tör magasra

Hírklikk
-
  19.10.17 18:21 Belföld

Kocsis Máté a Fidesz-KDNP frakcióülése után tartott sajtótájékoztatót, amelynek egyik legérdekesebb pillanata az volt, amikor elmondta, hogy esze ágában sincs öt év múlva a főpolgármesteri székért indulni, ahogy a korábbi sajtóhírekkel szemben belügyminiszter sem akart lenni soha.

Kocsis Máté: Udvarias megközelítés, hogy Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

RTL Klub
-
  19.10.17 18:33 Bulvár

Udvarias megközelítés, hogy Borkai Zsolt kilépett a Fideszből - ezt mondta a kormánypárt frakcióvezetője. Kocsis Máté szerint a párt már nem tud utasításokat adni a szexbotrányba keveredett győri polgármesternek, de arra nem adott egyértelmű választ, hogy miért támogatják. Borkai Zsolt kedden jelentette be, hogy Győrt függetlenként, de…

Kocsis Máté: Az egy udvarias megközelítés, hogy Borkai kilépett a Fideszből

Index
-
  19.10.17 14:06 Belföld

Frakcióülés után tartott sajtótájékoztatót a Fidesz frakcióvezetője, aki elmondta, egy Orbán-Karácsony találkozó annak függvénye, van-e olyan ügy, amiről egyeztetniük kellene.

Ahogy a vidék látja

Hetek
-
  19.10.17 13:51 Belföld

A Borkai-ügy csak részben befolyásolta az önkormányzati választások eredményét, a Fidesz vártnál gyengébb szereplése inkább a gyenge és túl negatív kampánynak, az emberektől való eltávolodásnak és az ellenzéki összefogásnak tudható be. Legalábbis a Heteknek nyilatkozó vidéki fideszesek szerint.