„Tabukról tabuk nélkül” új évad

Médiapiac
-
  19.10.16 15:36 Média

Új évaddal jelentkezik a Spektrum saját gyártású sorozata, a „Tabukról tabuk nélkül”. Mentális betegségek, fogyatékosság, meddőség - ismét csupa tabu téma, amelyről nem merünk beszélni.

5 kapcsolódó hír

Érkezik a Spektrumra a Tabukról tabuk nélkül második évada

Media1
-
  19.10.18 06:40 Média

A Spektrum egyik legnépszerűbb saját gyártású sorozatának új évadában is csupa olyan tabu témáról esik szó, amelyről sokan nem tudnak vagy nem akarnak beszélni, pedig talán maguk is érintettek.

Kényes témák a Spektrumon

MMonline
-
  19.10.17 08:18 Média

Új évaddal jelentkezik a Spektrum egyik legnépszerűbb, díjnyertes saját gyártású sorozata, a „Tabukról tabuk nélkül”. Mentális betegségek, fogyatékosság, meddőség. Ismét csupa tabu téma, amelyről nem merünk és lehet, hogy nem is akarunk beszélni, pedig talán magunk is érintettek vagyunk. Pontosan két évvel ezelőtt mutatta be a Spektrum…

Thuróczy Szabolcs megint tabutémákat feszeget

marie claire
-
  19.10.17 19:00 Bulvár

Októberben újabb évaddal folytatódik a Spektrum Tabukról tabuk nélkül című sorozata, amely olyan érzékeny témákkal foglalkozik, mint a mentális betegségek, a meddőség vagy a zaklatás. A műsorvezető ezúttal is Thuróczy Szabolcs lesz, interjúnkban vele beszélgettünk a meglepően őszinte, valódi emberi sorsokat bemutató új epizódokról.

„Az ügynöktémát nem lehetett megcsinálni”

Népszava
-
  19.10.17 10:35 Film

A Tabukról tabuk nélkül televíziós dokusorozat második évada kezdődik a Spektrum TV-n. A széria készítői a megvalósult részekről és a még mindig be nem mutatható tabukról is meséltek a Népszavának.

Tabukról tabuk nélkül a Spektrumon – új évad újra Thuróczy Szabolccsal

Corn & Soda
-
  19.10.17 08:30 Kultúra

Új évaddal jelentkezik a Spektrum televíziós csatorna egyik legnépszerűbb, díjnyertes saját gyártású sorozata, a „Tabukról tabuk nélkül”, melynek házigazdája ismét Thuróczy Szabolcs. Közönségsiker, szakmai elismerések Mentális betegségek, fogyatékosság, meddőség. Csupa tabu téma, amelyről nem...