Ismét Magyarországra jön Nick Cave

NullHatEgy
-
  19.10.18 14:22 Zene

Jövőre újra eljön Magyarországra Nick Cave és zenekara, a Bad Seeds. Napjaink egyik legfontosabb dalszerző-énekese legfrissebb lemezét, a napokban megjelent Ghosteent mutatja be 2020. június 2-án a Papp László Budapest Sportarénában. MTI Nick Cave jövő évi turnéja az Egyesült Királyságot és Európát is lefedi, az ausztrál csapat…

4 kapcsolódó hír

C.C. Catch érkezik Magyarországra!

BorsOnline
-
  19.10.17 15:37 Színes

A '80-as évek popdívája a legnagyobb külföldi retro sztárokkal karöltve egyedülálló koncert show-val érkezik októberben a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Visszatér Budapestre Nick Cave 

OrientPress
-
  19.10.18 13:20 Zene

Bejelentette jövő évi, az Egyesült Királyságot és Európát lefedő turnéját a Nick Cave and the Bad Seeds. A világ egyik legjobb élő produkciója 19 országban ad majd több mint 30 koncertet, köztük Budapesten is, ahol június 2-án játszanak a Papp László Budapest Sportarénában.

“Lubickolok, az egyik kedvenc szerepem lett” – Janza Kata az Apáca Show zárdafőnöke

SzínházOrg
-
  19.10.17 09:49 Kultúra

Október 16-án és 17-én a Papp László Budapest Sportarénában is bemutatják az Apáca Show musicalt, melyben Janza Kata a zárdafőnöknőt alakítja. A színésznő a felkészülés folyamatáról és arról is mesélt, miért fontos, hogy a nagy tér ellenére ne változzon a játék ritmusa és stílusa. Lapszemle. Az nlc.hu cikkéből: Az Operettszínház színésznője az…

Lara Fabian elhalasztja budapesti koncertjét

Ridikül
-
  19.10.16 20:00 Bulvár

November helyett jövő májusban lesz Lara Fabian koncertje Budapesten - Az énekesnő televíziós kötelezettségei miatt jövőre halasztja idén novemberre tervezett kelet-európai koncertjeit. A belga-kanadai énekesnő november 5. helyett 2020. május 28-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.