Megtámadták a ferencvárosi választás eredményét 10 perccel Baranyi Krisztina hivatalba lépése el…

A megválasztott polgármester a Facebook-oldalán jelentette be, hogy csúszik hivatalos beiktatása. Szintén az utolsó pillanatban támadták meg az ellenzéki győzelmeket az I. és a VIII. kerületben is.

15 kapcsolódó hír

Jogerős a választási eredmény, Karácsony Gergely a főpolgármester

168 Óra Online
-
  19.10.18 11:50 Választás

Jogerős a főpolgármester-választás eredménye, miután nem érkezett jogorvoslati kérelem a választás eredményét megállapító határozat ellen csütörtök 16 óráig – közölte a Fővárosi Választási Iroda péntek reggel az MTI-vel.

Baranyit csak egy dolog érdekli: a kerületiek!

Ez a lényeg
-
  19.10.18 05:33 

Baranyi Krisztina, a ferencvárosi új polgármester Facebook-oldalán osztotta meg a 444.hu egyik cikkét, amihez hozzáfűzte, őt semmi más nem érdekli, csak a kerület lakóinak a sorsa.

Jogerősen is Karácsony Gergely lett Budapest új főpolgármestere

Portfolio
-
  19.10.18 09:38 Gazdaság

Jogerős a főpolgármester-választás eredménye, miután nem érkezett jogorvoslati kérelem a választás eredményét megállapító határozat ellen csütörtök 16 óráig - közölte a Fővárosi Választási Iroda péntek reggel az MTI-vel.

Az I. és a VIII. kerületben is megtámadták az ellenzéki győzelmet

444.hu
-
  19.10.17 17:52 Belföld

Amíg nem dönt a Fővárosi Választási Bizottság, nem alakulhatnak meg az új önkormányzatok.

Karácsony Gergely jogerősen Budapest főpolgármestere

Napi
-
  19.10.18 10:03 Választás

Jogerős a főpolgármester-választás eredménye, miután nem érkezett jogorvoslati kérelem a választás eredményét megállapító határozat ellen csütörtök 16 óráig - közölte a Fővárosi Választási Iroda péntek reggel az MTI-vel.

Hat kerületben is fordulhatna az eredmény az érvénytelen voksok újraszámlálása után

Infostart
-
  19.10.18 13:20 Választás

A leadott voksokhoz képest 2,5-5 százalék közti volt az érvénytelen szavazatok száma az urnákban az október 13-ai önkormányzati választások napján a budapesti kerületekben. Sok helyütt ez több darab papírt jelent, mint amekkora különbséggel kerületi polgármesterré választották a győztest az első hivatalos számolás alapján.

Megtámadták a ferencvárosi polgármester-választás eredményét

HVG
-
  19.10.17 17:25 Belföld

Tíz perccel Baranyi Krisztina hivatalba lépése előtt érkezett a fellebbezés.

A IX. kerület után az I. és a VIII. kerületben is megtámadták a polgármester-választás eredményét

Magyar Narancs
-
  19.10.17 20:25 Vélemény

A VIII. kerületben az összes olyan egyéni körzet eredményét is megtámadták, ahol ellenzéki képviselők nyertek.

Újabb kerületekben blokkolja a Fidesz az ellenzéki polgármesterek hivatalba lépését

Hírhatár
-
  19.10.18 10:20 Megyei

Megtámadták a választási eredményeket Józsefvárosban, mind a polgármesterit, mind pedig az ellenzéki jelöltek által megnyerteket. A legtöbb helyen az érvénytelen szavazatok száma kisebb, mint ahány szavazattal győztünk, tehát, ha mindet a Fidesznek ítélnék, akkor sem fordulhatna meg az eredmény.

Megtámadták Baranyi Krisztina eredményét, nem vehette át hivatalát

Magyar Hang
-
  19.10.17 17:54 Belföld

Az új IX. kerületi polgármester lapunknak megerősítette a dolgot. Információk szerint az I. és a VIII. kerületek új városvezetői is hasonlóképp jártak.

A Fővárosi Közgyűlést is akarják blokkolni a kifogásokkal

FüHü
-
  19.10.18 10:11 Vélemény

Öt kerület választási eredményét támadták meg az utolsó pillanatban valakik. Közülük három polgármesteré, akik így nem tudnak beülni a Fővárosi Közgyűlésbe se, ahol ezzel egy ideig kisebbségbe kerülnének az egyesült ellenzékiek. Csütörtökön az új polgármesterek hivatalba lépése előtt az utolsó percekben érkeztek kifogások a kilencedik…

Ragaszkodnak a hatalomhoz: újabb kerületekben támadták meg Fideszék az ellenzéki győzelmet

HírHugó
-
  19.10.18 11:00 Vélemény

Fideszék most is minden aljasságot bevetnek, hogy hátha meg tudnak még kaparintani egy-egy mandátumot. Nem akarják elfogadni, hogy a választók a hétvégén csúfosan elkergették őket. Tegnap már beszámoltunk róla, hogy az I. kerületben, Józsefvárosban és Ferencvárosban is megtámadták az ellenzék választási győzelmét mára újabb…

Mától hivatalosan is Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere

Városi Kurír
-
  19.10.18 13:16 Vélemény

Jogerős a főpolgármester-választás eredménye, miután nem érkezett jogorvoslati kérelem a választás eredményét megállapító határozat ellen csütörtök 16 óráig – közölte a Fővárosi Választási Iroda péntek reggel az MTI-vel. A győzelem vitathatatlan A Fővárosi Választási Bizottság (FVB) hétfőn állapította meg a szavazóköri jegyzőkönyvek alapján a…

Megtámadták a ferencvárosi választás eredményét tíz perccel Baranyi hivatalba lépése előtt

Klubrádió
-
  19.10.17 17:18 Vélemény

Megtámadták a választás eredményét a főváros IX. kerületében, ahol az ellenzéki jelölt, Baranyi Krisztina fölényesen győzte le a fideszes polgármestert, Bácskai Jánost.

444: Baranyi győzelme ezt (is) jelenti

Ittlakunk
-
  19.10.17 13:51 Budapest 09. ker

Október 13-án nem csak Bácskai polgármestert és a kerületet 9 éve irányító vezetést küldték el a ferencvárosiak, hanem a helyi MSZP erős emberét, Pál Tibort is - írja a 444. Ennek azért nagy a jelentősége, mert az oldal szerint "a sötét ügyekben nem csak a Fidesz van nyakig benne, hanem a helyi MSZP szervezet is". A kerületi parkolási…