Kövér László megrendszabályozza az újságírókat

Propeller
-
  19.10.16 23:29 Belföld

Az őszi parlamenti ülésszak kezdetétől módosulnak az országgyűlési tudósítás rendjének szabályai – tájékoztatta az MTI-t az Országgyűlés Sajtóirodája szerdán. Fotó: MTI/Kovács Attila Közleményük szerint a házelnöki rendelkezés megváltoztatását, a korábbiaknál részletesebb és egységesebb szerkezetű szabályozás kidolgozását,…

8 kapcsolódó hír

Változnak az újságírókra vonatkozó szabályok a parlamentben

Lokál
-
  19.10.16 17:03 Belföld

Az őszi parlamenti ülésszak kezdetétől módosulnak az országgyűlési tudósítás rendjének szabályai - tájékoztatta az MTI-t az Országgyűlés Sajtóirodája szerdán.

Mostantól még nehezebb dolguk lesz az újságíróknak, ha a Parlamentből tudósítanak

ATV
-
  19.10.16 18:56 Belföld

Az őszi parlamenti ülésszak kezdetétől módosulnak az országgyűlési tudósítás rendjének szabályai – tájékoztatta az MTI-t az Országgyűlés Sajtóirodája szerdán.

Még jobban bekeményítenek az újságírókkal a Parlamentben, mostantól nem lehet üldözni a menekülő képviselőket

168 Óra Online
-
  19.10.16 18:34 Belföld

Az őszi parlamenti ülésszak kezdetétől módosulnak az országgyűlési tudósítás rendjének szabályai - tájékoztatta az MTI-t az Országgyűlés Sajtóirodája szerdán.

Kövér László szigorított az újságírókra vonatkozó parlamenti szabályokon

Hírklikk
-
  19.10.16 17:43 Belföld

Az őszi parlamenti ülésszak kezdetétől módosulnak az országgyűlési tudósítás rendjének szabályai - tájékoztatta az MTI-t az Országgyűlés Sajtóirodája szerdán.

A házelnök ismét megrendszabályozza az újságírókat

Városi Kurír
-
  19.10.16 18:25 Vélemény

Az őszi parlamenti ülésszak kezdetétől módosulnak az országgyűlési tudósítás rendjének szabályai – tájékoztatta az MTI-t az Országgyűlés Sajtóirodája szerdán. A változás indoklása Közleményük szerint a házelnöki rendelkezés megváltoztatását, a korábbiaknál részletesebb és egységesebb szerkezetű szabályozás kidolgozását, valamint az…

Tovább nehezítik az újságírók dolgát

Klubrádió
-
  19.10.16 18:17 Vélemény

Megint szigorítják az újságírókra vonatkozó szabályokat a parlamentben. Az új szabályokkal tovább korlátozzák a sajtó munkatársainak mozgását a törvényhozás épületébe, ahol egyre kevesebb helyen készíthetnek hang és képfelvételt.

Még jobban beszűkítik a parlamenti újságírók lehetőségeit

Népszava
-
  19.10.16 18:11 Belföld

Az őszi parlamenti ülésszak kezdetétől módosulnak az országgyűlési tudósítás rendjének szabályai.

Változnak az újságírókra vonatkozó szabályok a parlamentben

ma.hu
-
  19.10.16 17:07 Belföld

A módosítás összhangban van a nyugat-európai országok parlamentjeinek gyakorlatával és az Európai Parlament intézményeiben érvényes rendelkezésekre épülnek.