Brutális kárt okoznak az illegális pálinkafőzők

Agrofórum
-
  19.10.16 13:35 Mezőgazdaság

Csak idén közel tízezer liter gyümölcspárlatot és további nyolcezer liter, erre a célra elkészített cefrét foglalt le a Nemzeti Adó -, és Vámhivatal.

8 kapcsolódó hír

Több milliós kár származik az illegális gyümölcspárlatokból

Agrotrend
-
  19.10.16 12:30 Gazdaság

Csak idén közel tízezer liter gyümölcspárlatot és további nyolcezer liter, erre a célra elkészített cefrét foglalt le a Nemzeti Adó -, és Vámhivatal.

Kilátástalan a helyzet: csődbe viszi a pálinkásokat a feketekereskedelem

Agrárszektor
-
  19.10.16 15:35 Mezőgazdaság

Csak idén közel tízezer liter gyümölcspárlatot és további nyolcezer liter, erre a célra elkészített cefrét foglalt le a Nemzeti Adó -, és Vámhivatal (NAV). A legutóbbi rajtaütéskor egy sufniban 200 liter, többek között banán és sárgadinnye párlat volt készen, és hatezer liter cefre várt a lefőzésre. Májusban Békés megyében találtak hétezer liter il

Irgalmatlanul sok a feketepálinka, tönkreteheti az egész ágazatot

Infostart
-
  19.10.16 12:55 Gazdaság

Csak 2019-ben majd' 10 ezer liter gyümölcspárlatot és további 8 ezer liter cefrét foglalt le a NAV. A Pálinka Nemzeti Tanács megelégelte a helyzetet, és most feltartott mutatóujjal kér szót.

Kivéreztetik a hivatalos pálinkafőzdéket a feketézők

HVG
-
  19.10.16 12:24 Gazdaság

Végzetes hatása van a pálinkaszakmára a feketekereskedelemnek – fogalmaz friss közleményében a Pálinka Nemzeti Tanács (PNT). A szervezet emlékeztetett, hogy csak idén közel tízezer liter gyümölcspárlatot és további nyolcezer liter, erre a célra elkészített cefrét foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Milliós kárt okozó illegális gyümölcspárlatok

Népszava
-
  19.10.16 16:40 Gazdaság

Az állami szervek nem törekszenek arra, hogy felszámolják a pálinkapiacon uralkodó feketekereskedelmet, miközben a fennálló helyzet több főzdét a csőd szélére sodor – véli a Pálinka Nemzeti Tanács.

Több milliós kárt okozhat a feketekereskedelem: ettől tartanak a pálinkafőzők

HelloVidék
-
  19.10.16 16:00 Gazdaság

Csak idén közel tízezer liter gyümölcspárlatot és további nyolcezer liter, erre a célra elkészített cefrét foglalt le a Nemzeti Adó -, és Vámhivatal. A legutóbbi rajtaütéskor egy sufniban 200 liter, többek között banán és sárgadinnye párlat volt készen, és hatezer liter cefre várt a lefőzésre. Májusban Békés megyében találtak hétezer liter illegáli

Banán és sárgadinnyepálinkát is készítettek a zugszeszfőzők

Ripost
-
  19.10.16 13:08 Belföld

Csak idén közel tízezer liter gyümölcspárlatot és további nyolcezer liter, erre a célra elkészített cefrét foglalt le a NAV. A legutóbbi fogásban különlegességek is akadtak, mint például banán és sárgadinnye-pálinka.

Több milliós kárt okozhatnak az illegális gyümölcspárlatokkal

VG
-
  19.10.16 11:42 Gazdaság

Csak idén közel tízezer liter gyümölcspárlatot és további nyolcezer liter, erre a célra elkészített cefrét foglalt le a NAV.