Három év óta a legnagyobb mértékben estek vissza a termelői árak Kínában

Agroinform
-
  19.10.16 15:00 Gazdaság

Három év óta a legnagyobb mértékben estek vissza a termelői árak Kínában szeptemberben, egyre szítva azokat az aggodalmakat, hogy az amerikai-kínai kereskedelmi háború és a gyengülő belső kereslet hatásait nyögő feldolgozóipar lassulása tovább fékezi a világ második legnagyobb gazdaságának növekedését.

5 kapcsolódó hír

Tőzsde – Csökkenéssel nyitottak a New York-i indexek

GazdaságPortál
-
  19.10.16 16:29 Pénzügy

Csökkenéssel nyitottak a New York-i tőzsde irányadó indexei szerdán annak nyomán, hogy az amerikai képviselőház elfogadta a hongkongi demokráciapárti tüntetőket támogató törvényjavaslatokat. Ez felélesztette azokat az aggodalmakat, miszerint a világ két legnagyobb gazdasága között elhúzódó kereskedelmi háborúra kell számítani. A…

Mínuszban kezdtek az amerikai tőzsdék

Napi
-
  19.10.16 15:51 Pénzügy

Csökkenéssel nyitottak a New York-i tőzsde irányadó indexei szerdán annak nyomán, hogy az amerikai képviselőház elfogadta a hongkongi demokráciapárti tüntetőket támogató törvényjavaslatokat. Ez felélesztette azokat az aggodalmakat, miszerint a világ két legnagyobb gazdasága között elhúzódó kereskedelmi háborúra kell számítani - írja…

Tőzsde – Csökkenéssel nyitottak a New York-i indexek

Az Üzlet
-
  19.10.16 16:59 Gazdaság

Csökkenéssel nyitottak a New York-i tőzsde irányadó indexei szerdán annak nyomán, hogy az amerikai képviselőház elfogadta a hongkongi demokráciapárti tüntetőket támogató törvényjavaslatokat.

Mínuszban a New York-i indexek

ProfitLine
-
  19.10.16 16:30 Gazdaság

Csökkenéssel nyitottak a New York-i tőzsde irányadó indexei szerdán annak nyomán, hogy az amerikai képviselőház elfogadta a hongkongi demokráciapárti tüntetőket támogató törvényjavaslatokat. Ez felélesztette azokat az aggodalmakat, miszerint a világ két legnagyobb gazdasága között elhúzódó kereskedelmi háborúra kell számítani.

Negatívba fordult a hangulat New Yorkban

TőzsdeFórum
-
  19.10.16 20:10 Gazdaság

Mínuszban álltak a New York-i tőzsde irányadó indexei