Angelina Jolie tündököl Demóna szerepében - De vajon lett olyan jó a második rész, mint az első?

Joy
-
  19.10.15 18:31 Film

Már nem kell sokat várni, hogy láthasd a Demóna folytatását a mozikban, mi pedig eláruljuk, nagy vonalakban milyen lett a film.

7 kapcsolódó hír

A főnix és a kecske háborúja – Demóna: A sötétség úrnője-kritika

Promotions
-
  19.10.15 17:00 Film

Ebben a mesében Mickey egér arra tanít minket, hogy ha nem szimpatizálunk a lányunk vőlegényének a családjával, inkább ne menjünk el hozzájuk vacsorázni, mert abból csak háború lesz.

Angelina Jolie pillangóként a premieren

marie claire
-
  19.10.16 03:03 Bulvár

A színésznő legújabb filmjét, a Demóna: A sötétség úrnőjét promózza, és a római állomáson egy látványos Givenchy-darabot viselt.

Megmaradt a varázslat, vagy a Disney hozott nekünk egy lelketlen folytatást? – Demóna: A sötétség úrnője kritika

Noizz
-
  19.10.16 10:39 Kultúra

A Demóna: A sötétség úrnője öt évvel az előző rész után érkezik, és természetesen Angelina Jolie is visszatért, hogy bájosan gonoszkodjon.

Demóna: A sötétség úrnője - Én csak Angelina Jolie-t sajnálom

Port
-
  19.10.16 06:00 Film

Demóna és az általa vezetett tündibündi meseország halálos veszélybe kerül, amikor egy ambiciózus nővel kerül szembe, de az igazi vesztes itt a néző lesz.

Kritika: Demóna - A sötétség úrnője

IGN
-
  19.10.15 15:42 Film

A sötétség mélyén Öt évvel a Demóna meglepő sikere után itt a folytatás, hogy magasra törjön, aztán szárnyaszegetten zuhanjon alá a fantasy trash bűzölgő posványába.

Milyen filmeket várunk még az idén?

Diákszemmel
-
  19.10.15 11:03 Film

Közeledik az évnek az az időszaka, amikorra a legizgalmasabb mozibemutatókat időzítik. Lássuk, milyen filmek jönnek, amikért érdemes elmenni a moziba. Demóna: A sötétség úrnője Bemutató: október 17.   Rögtön a héten érkezik a Demóna folytatása Angelina Jolie-val. Ha szeretted az előző rész világát, akkor ezt is kedvelni fogod. Ez az a…

"Nagyon más, mint bármi, amit eddig csináltam" - Patrick Tatopoulos

est.hu
-
  19.10.14 12:48 Film

Olyan filmek díszlettervezőjeként dolgozott, mint a Dark City, az Én, a robot, a Batman Superman ellen és Az Igazság Ligája, most pedig elment egy ízig-vérig fantasyvilágot megalkotni a Demóna: A sötétség úrnője című filmbe.