Kapcsolódó megyék

Budapest, Karácsony, Borkai – Két nappal október 13. után

888
-
  19.10.15 15:18 Választás

Az október tizenharmadikai önkormányzati választások eredménye került kivesézésre az Alapjogokért Központ által szervezett konferencián, ahol a nyitóbeszédek után egy kerekasztal-beszélgetés is értékelte a vasárnapi szavazást.

5 kapcsolódó hír

Ők a NER igazi nagyasszonyai

NLC
-
  19.10.15 15:56 Belföld

Ahogy arról Karácsony Gergely, Budapest új főpolgármesterének megválasztása kapcsán is írtunk, az ellenzéki politikusok feleségei csak ritkán jelennek meg a nyilvánosság előtt. Nem úgy a NER-nejek, akik közül többen komoly brandet építettek maguknak az elmúlt években, és gyakran szerepelnek a sajtóban is. Összeállítás.

Bán Károly: Tényigazságok

Mandiner
-
  19.10.15 11:36 Vélemény

Karácsony Gergely úgy lehet Budapest főpolgármestere, hogy arra zuglói polgármesterként nyújtott teljesítményével egyáltalán nem szolgált rá.

Zöld- és szociális programot hirdet az új főpolgármester

Napi
-
  19.10.16 07:17 Belföld

Az első közgyűlés napirendi pontjainak tervezetét már összeállították - mondta Karácsony Gergely Budapest megválasztott főpolgármestere az ATV-ben. Elsősorban azok a döntések fognak megszületni, amelyek kijelölik azokat a politikai irányokat, amikben hisznek: átláthatóság, szociális program, zöld program, rabszolgatörvény alkalmazásának…

Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere

Magyar Szó
-
  19.10.15 13:53 Külföld

Mindkét fél győztesnek mondhatja magát az október 13-ai önkormányzati választás után, attól függően, hogy melyik részadatra helyezik a hangsúlyt az eredményeket értékelve.

Karácsony: Minden budapesti cég vezetését pályáztatjuk, nem épül új épület a Ligetben

Mérce
-
  19.10.16 09:19 Belföld

Az Indexnek adott interjút Karácsony Gergely Budapest új főpolgármester. Karácsony elmondta, koalíciós kormányzás lesz Budapesten, amit ő vezet.