Eldőlt Borkai Zsolt sorsa

HírTV
-
  19.10.14 19:57 Vélemény

Hollik István megerősítette, hogy vezető Fidesz-politikusokkal találkozott Borkai Zsolt és a vele kapcsolatos döntés a pártbeli státuszát érinti.

6 kapcsolódó hír

Kormányszóvivő: Borkai kilép a Fideszből, de polgármester marad, mert demokráciában élünk

Szeretlek Magyarország
-
  19.10.15 09:48 Belföld

Hollik István szerint tiszteletben kell tartani a győri választópolgárok véleményét. 'Azt nem lehet mondani, hogy nem voltak minden ismeret birtokában', fogalmazott.

Kormányszóvivő: Borkai “pártbeli státusza” változik, de maradhat Győr polgármestere

ATV
-
  19.10.15 08:26 Belföld

A kormányszóvivő tegnap este megerősítette: Borkai Zsolt ma délelőtti sajtótájékoztatóján bejelentést tesz, és “a pártbeli státusza” változik. De maradhat Győr polgármestere, “mégiscsak demokráciában élünk” - mondta Hollik István. Az atv.hu-nak fideszesek azt mondták: Borkai “emberileg is ellehetetlenült”, az lenne a legjobb, ha az…

Szomorú nap lesz ez a győri fideszeseknek: fideszes polgármesterre szavaztak, de mégsem

Napi
-
  19.10.15 07:16 Belföld

Hollik István, a Fidesz-KDNP pártszövetség politikusa a Hír TV hétfői műsorában számolt be arról, hogy Borkai Zsolt találkozott Kövér Lászlóval, Kubatov Gáborral és Kósa Lajossal. A találkozó eredményéről a győri polgármester kedden tesz bejelentést. A Magyar Nemzet szerint Borkai kilép a Fideszből.

Eldőlt: Borkai Zsolt marad tisztségében, de kilép a Fideszből

FüHü
-
  19.10.15 01:06 Vélemény

Borkai Zsolt marad győri polgármester, de kilép a pártból – derül ki Hollik István kormányszóvivőnek a HírTV-ben lezajlott beszélgetéséből. Merthogy demokráciában élünk – mondta. Eldőlt Borkai sorsa – ezzel a címmel közli a HírTV honlapja a Hollik Istvánnal este sugárzott beszélgetést. A kormánytévé kérdezője szerint „bizonyos fővárosi…

Kormányszóvivő: Borkai marad Győr polgármestere, de „párbeli státusza” változik

Népszava
-
  19.10.14 22:24 Belföld

Hollik István a Hír TV-ben mondta el, mi lesz a győri polgármester sorsa. Eközben kiderült: Borkaival egyidőben járhatott Budapesten egy hozzá köthető magángép.

Ha le nem fújják, Borkai Zsolt ma 11-kor bejelent valami fontosat

Magyar Narancs
-
  19.10.15 09:10 Vélemény

A kormányszóvivő arra utalt, hogy kiteszik a pártból, de maradhat polgármester.