Ankara elítélte és visszautasította a szíriai hadművelet leállítására felszólító Eu-nyilatkozatot

HírTV
-
  19.10.14 20:18 Külföld

A török külügyminisztérium hétfőn elítélte és teljes egészében visszautasította az európai uniós tagországoknak nyilatkozatát.

10 kapcsolódó hír

Az EU felszólította Törökországot, hogy vessen véget az észak-szíriai offenzívának, de a török elnök nem akarja abbaha…

168 Óra Online
-
  19.10.14 21:40 Külföld

Törökország azonnali hatállyal hagyjon fel a hat napja Északkelet-Szíriában kezdett egyoldalú katonai offenzívájával, és vonja vissza haderejét országa területére - követelték az uniós tagországok külügyminiszterei luxembourgi tanácsülésükön a török hadművelettel összefüggésben elfogadott zárónyilatkozatukban hétfőn. A tagállamok leszögezték,…

Az EU a szíriai hadművelet leállítására szólította fel Törökországot, de Erdogan nem hajlandó erre

Ankara elítélte és visszautasította az uniós külügyminiszterek EU-nyilatkozatát, a török elnök pedig azt mondta: 'amit elkezdtünk, azt végig is visszük'.

Török offenzíva: humanitárius katasztrófától tartanak

ATV
-
  19.10.14 10:56 Külföld

Az Európai Uniónak hangsúlyoznia kell, hogy a civil lakosságot is súlyosan veszélyeztető észak-szíriai török katonai műveletek destabilizálják a régiót, és újabb komoly humanitárius katasztrófával fenyegetnek - jelentette ki Heiko Maas német külügyminiszter Luxembourgban, az uniós külügyminiszteri tanács ülésére érkezve hétfőn.

EU: Törökországnak le kell állítania Szíriában folytatott hadműveletét

Neokohn
-
  19.10.14 18:52 Külföld

Törökország azonnal hagyjon fel a hat napja Északkelet-Szíriában kezdett egyoldalú katonai offenzívájával, és vonja vissza haderejét országa területére - követelték az uniós tagországok külügyminiszterei.

Katasztrófához vezet a török offenzíva

Propeller
-
  19.10.14 10:58 Külföld

Az Európai Uniónak hangsúlyoznia kell, hogy a civil lakosságot is súlyosan veszélyeztető észak-szíriai török katonai műveletek destabilizálják a régiót, és újabb komoly humanitárius katasztrófával fenyegetnek – jelentette ki Heiko Maas német külügyminiszter Luxembourgban, az uniós külügyminiszteri tanács ülésére érkezve hétfőn. A…

Erdogan: "amit elkezdtünk, azt végig is visszük"

Infostart
-
  19.10.14 19:35 Külföld

Törökország azonnali hatállyal hagyjon fel a hat napja Északkelet-Szíriában kezdett egyoldalú katonai offenzívájával, és vonja vissza haderejét országa területére - követelték az uniós tagországok külügyminiszterei luxembourgi tanácsülésükön a török hadművelettel összefüggésben elfogadott zárónyilatkozatukban hétfőn.

Ideges reakciók Törökország észak-szíriai offenzívájára

Magyar Nemzet
-
  19.10.14 06:50 Külföld

Angela Merkel német kancellár a hadművelet leállítását követeli, közben Manfred Weber néppárti frakcióvezető egységes Európai Unió-szankciókat sürget.

Harapófogóban az EU Erdoğan offenzívája miatt

Index
-
  19.10.13 15:06 Külföld

Az Európai Unió a török elnök szíriai beavatkozásával külpolitikai csapdába került. Erdoğan menekültáradattal fenyegetőzött. Kétséges, lesznek-e szankciók.

Német külügyminiszter: A kurdok elleni török katonai offenzíva újabb humanitárius katasztrófával fenyeget

Körkép
-
  19.10.14 10:00 Külföld

Nyitókép:businessinsider.com   Az Európai Uniónak hangsúlyoznia kell, hogy a civil lakosságot is súlyosan veszélyeztető észak-szíriai török katonai műveletek destabilizálják a régiót, és újabb komoly humanitárius katasztrófával fenyegetnek – jelentette ki Heiko Maas német külügyminiszter Luxembourgban, az uniós külügyminiszteri tanács ülésére…