Elfogták az autóst leszúró afgán férfit

Lokál
-
  19.10.15 08:20 Baleset-bűnügy

Egy 33 éves afgán férfi késsel megsebesített egy gondozót hétfőn délután Ausztriában, a Wullowitz településen lévő menekültszálláson, majd agyonszúrt egy autóst, akinek járművét elvéve szökésnek eredt - közölte Felső-Ausztria rendőrsége. Este a támadót elfogták.

9 kapcsolódó hír

Döbbenetes! Egy afgán férfi agyonszúrt egy autóst Ausztriában

Lokál
-
  19.10.14 18:49 Baleset-bűnügy

Egy 33 éves afgán férfi késsel megsebesített egy gondozót hétfőn délután a Wullowitz településen lévő menekültszálláson, majd agyonszúrt egy autóst, akinek járművét elvéve szökésnek eredt - közölte Felső-Ausztria rendőrsége.

Afgán migráns gyilkolt Ausztriában

888.hu
-
  19.10.14 18:54 Baleset-bűnügy

Egy 33 éves afgán férfi késsel megsebesített egy gondozót hétfőn délután a Wullowitz településen lévő menekültszálláson, majd agyonszúrt egy autóst, akinek járművét elvéve szökésnek eredt – közölte Felső-Ausztria rendőrsége.

Elfogták azt az afgán férfit, aki agyonszúrt egy autóst Ausztriában

hirado.hu
-
  19.10.15 05:45 Baleset-bűnügy

Tettének indítékát egyelőre homály fedi.

Ámokfutás Ausztriában: előbb egy gondozót, majd egy autóst késelt meg egy férfi

Parameter
-
  19.10.14 19:52 Határtalan

A gondozót életveszélyes sérülésekkel helikopterrel szállították a linzi kórházba. A gyanúsított az első késelést követően kerékpáron menekült el a helyszínről. A menekültszállástól nem messze leszúrt egy 63 éves férfit, aki egy parkoló autóban ült. Az elkövető az autót megkaparintva szökésnek eredt. Az első információk szerint az…

Afgán férfi szúrt agyon egy autóst Ausztriában

Magyar Nemzet
-
  19.10.14 18:49 Baleset-bűnügy

Egy 33 éves afgán férfi késsel megsebesített egy gondozót hétfőn délután a Wullowitz településen lévő menekültszálláson, majd agyonszúrt egy autóst, akinek járművét elvéve szökésnek eredt.

Egy afgán férfi agyonszúrt egy autóst Ausztriában

Egy 33 éves afgán férfi késsel megszúrt egy gondozót hétfőn délután a Wullowitz településen lévő menekültszálláson, majd agyonszúrt egy autóst, akinek járművét elvette, majd elmenekült – adta hírül az MTI Felső-Ausztria rendőrségének közleménye alapján. A gondozót életveszélyes sérülésekkel helikopterrel szállították a linzi kórházba. A…

Afgán férfi agyonszúrt egy autóst Ausztriában

Közszolgálat
-
  19.10.14 20:47 Baleset-bűnügy

Egy 33 éves afgán férfi késsel megsebesített egy gondozót hétfőn délután Ausztriában, a Wullowitz településen lévő menekültszálláson, majd agyonszúrt egy ...

Ámokfutásba kezdett egy afgán migráns Ausztriában, többeket megkéselt

Ripost
-
  19.10.14 19:20 Baleset-bűnügy

Hajtóvadászat indult Ausztriában, miután egy afgán férfi először megsebesített egy gondozót, majd halálra késelt egy autóst.

Agyonszúrt egy autóst egy afgán migráns Ausztriában

Origo
-
  19.10.14 19:00 Baleset-bűnügy

Egy másik embert is megkéselt, a rendőrség helikopterrel is keresi.