Határozatképtelenség miatt elmaradt a rendkívüli Fővárosi Közgyűlés

Infostart
-
  19.10.12 22:53 Belföld

A rendkívüli közgyűlést Karácsony Gergely zuglói polgármester, ellenzéki főpolgármester-jelölt és nyolc ellenzéki képviselő kezdeményezte "a főváros patkánymentes állapotának visszaállítása" napirendi ponttal.

4 kapcsolódó hír

Karácsony Gergely már a Fővárosi önkormányzat kapujában!

Hírklikk
-
  19.10.12 20:38 Belföld

Néhány perc múlva elkezdődik a Fővárosi Önkormányzat rendkívüli ülése. Tarlós István ugyanis Karácsony Gergely javaslatára ma este 9 órára hívta össze a közülést. Az ellenzék főpolgármester-jelöltje azt szeretné elérni, hogy a város vezető testülete állítsa vissza a Budapest patkánymentes állapotát.

Nem tárgyaltak a patkányhelyzetről

RTL Klub
-
  19.10.13 18:37 Bulvár

Határozatképtelen volt a fővárosi közgyűlés, nem tárgyaltak a patkányhelyzetről. A főpolgármester szombaton este 9-re hívta össze a rendkívüli ülést, amit az ellenzéki képviselők kezdeményeztek, de sem ő, sem a fideszes politikusok nem mentek el. Tarlós István szerint azért, mert nincs miről beszélni, nincs járványveszély. Karácsony Gergely, ellenz

Reméljük Tarlós és a többi fővárosi fideszes szombatra nem kapnak fizetést – magasról tettek a kötelességükre és Önr…

Városi Kurír
-
  19.10.12 22:35 Belföld

Tarlós saját szájával hívta össze a főbáros közgyűlését,amire sem ő, sem letagadott párttársai nem mentek el. Önnel mi történik, ha hasonlóan jár el a munkahelyén? Névsorolvasással kezdődött és azzal is ért véget a Fővárosi Közgyűlés szombat esti rendkívüli ülése, amelyet Tarlós István főpolgármester szombat este 9 órára hívott össze.…

Karácsony: Méltó ez az alkalom Tarlós távozásához

HVG
-
  19.10.12 21:48 Belföld

Névsorolvasással kezdődött és azzal is ért véget a Fővárosi Közgyűlés szombat esti rendkívüli ülése, amelyet Tarlós István főpolgármester szombat este 9 órára hívott össze. A Városháza előtt, majd később odabenn is, tüntetés zajlott.