Kapcsolódó megyék

Karácsony: csak egy Fidesz van

Propeller
-
  19.10.11 21:39 Belföld

"Mindannyiunk közös otthonává" tenné Budapestet megválasztása esetén Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt, aki péntek esti kampányzáró rendezvényén úgy fogalmazott: "eljött a mi időnk". A fővárosi Madách téren tartott rendezvényen a politikus azt mondta, eljött az idő, hogy visszaadják a politika becsületét és…

5 kapcsolódó hír

Karácsony Gergely: Küldd el a fenébe az összes senkiházit!

168 Óra Online
-
  19.10.11 21:00 Belföld

Mindannyiunk közös otthonává tenné Budapestet megválasztása esetén Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt, aki péntek esti kampányzáró rendezvényén úgy fogalmazott: Eljött a mi időnk. 

Karácsony: Budapestet ki kell venni a NER fogságából

Ez a lényeg
-
  19.10.10 22:43 Belföld

Budapest NERtelenítését ígéri Karácsony Gergely az önkormányzati választás után. A főpolgármester-jelölt öt pontban foglalta össze az erről szóló elképzeléseit.

Kampányzáró rendezvényt tartott Karácsony Gergely

Infostart
-
  19.10.11 20:39 Belföld

"Mindannyiunk közös otthonává" tenné Budapestet megválasztása esetén Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt, aki péntek esti kampányzáró rendezvényén úgy fogalmazott: "eljött a mi időnk".

Karácsony: Budapestet ki kell venni a NER fogságából

hirado.hu
-
  19.10.10 16:21 Belföld

A főpolgármester-jelölt öt pontban foglalta össze az elképzeléseit.

Karácsony Gergely: Budapestet ki kell venni a NER fogságából

Debreceni Nap
-
  19.10.10 23:18 Megyei

Budapest “NER-telenítését” ígéri Karácsony Gergely az önkormányzati választás után. A főpolgármester-jelölt öt pontban foglalta össze az erről szóló elképzeléseit. A politikus egy csütörtöki, a Karmelita kolostor előtt tartott sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a fővárost ki kell venni “a NER fogságából”. A Nemzeti Együttműködés Rendszere ugyanis s