Kapcsolódó megyék

Csömör meghódítására készült a Fidesz, de a polgármesterjelöltjüket költségvetési csalással helye…

168 Óra Online
-
  19.10.11 07:12 Belföld

Bánhidi Balázs, a Fidesz csömöri polgármesterjelöltje az 5. rendű vádlottja annak a Fővárosi Törvényszéken zajló büntetőügynek, amely bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt indult, tudta meg az Index.

10 kapcsolódó hír

MSZP-s képviselő feljelentése alapján nyomoznak a pécsi fideszes jelölt ügyében

ATV
-
  19.10.10 18:00 Választás

Pár nappal az önkormányzati választás előtt derült ki, hogy Vári Attila egy verekedési ügyben elhangzott tanúvallomása miatt feltett kérdést feljelentésként értékelt a legfőbb ügyész és továbbította a rendőrség felé.

Börtönbe kerülhet Vári Attila

Ez a lényeg
-
  19.10.11 08:06 

Vári Attilánál kínosabb polgármesterjelöltet nem is állíthatott volna a pécsi Fidesz. Kiderült, hogy már Polt Péter legfőbb ügyész is eljárást kezdeményezett Orbán pécsi embere ellen.

Hamis tanúzás miatt eljárást kezdeményezett a legfőbb ügyész a pécsi fideszes polgármesterjelölt ellen

24.hu
-
  19.10.10 16:43 Belföld

Harangozó Tamás rákérdezett, hogy indult-e már eljárás. Polt Péter ezt feljelentésnek vette, szóval elindult az eljárás.

Polt Péter a rendőrségre küldte a Fidesz pécsi polgármesterjelöltjének hamis tanúzási ügyét

444.hu
-
  19.10.10 17:24 Belföld

Vári Attila egy megvert egyetemista ügyében állt a biztonsági őrök mellé, de a bíróság kimondta, hogy megkérdőjelezhető a vallomásuk hitelessége.

Bűnszervezetben elkövetett csalás miatt indult ügyben vádlott a fideszes polgármester

Propeller
-
  19.10.11 07:12 Baleset-bűnügy

Bánhidi Balázs, a Fidesz csömöri polgármesterjelöltje az 5. rendű vádlottja annak a Fővárosi Törvényszéken zajló büntetőügynek, amely bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt indult, tudta meg az Index. A Fővárosi Főügyészség kérdésünkre annyit erősített meg, hogy a 2017. május…

Polt Péter hamis tanúzás miatt kezdeményezett eljárást Vári Attila pécsi fideszes polgármesterjelölt ügyében

HVG
-
  19.10.10 16:15 Választás

Az önkormányzati választás előtt négy nappal derült ki, hogy Vári Attila egy verekedési ügyben elhangzott tanúvallomása miatt feltett kérdést feljelentésként értkelt a legfőbb ügyész és továbbította a rendőrség felé.

Pénzmosás gyanúja is felmerült a fideszes városvezetés 2015-ös pécsi buszbeszerzése kapcsán

Hírklikk
-
  19.10.10 10:20 Belföld

Az eddigi különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt folytatott nyomozáshoz mostanra hozzácsapták a pénzmosást is. Vádemelés 2021-ben várható.

Költségvetési csalási ügy vádlottja a Fidesz csömöri polgármesterjelöltje

Index
-
  19.10.11 04:57 Belföld

A vádirat szerint Bánhidi Balázs több társával együtt olcsóbb gépeket vett, mint amire támogatást kapott a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivataltól.

Index: költségvetési csalási ügy vádlottja a Fidesz csömöri polgármesterjelöltje

Népszava
-
  19.10.11 07:37 Belföld

Bánhidi Balázst bűnszövetségben, bűnsegédként elkövetett különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettével vádolják a portál szerint.

Vádat emeltek VV Fanni feltételezett gyilkosa ellen

ma.hu
-
  19.10.11 10:04 Baleset-bűnügy

A főügyészség a bűnügyi felügyelet alatt álló férfi ellen nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre.